Friday, 19 April, 2024

Στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου Σκύδρας, αγώνας πρωταθλήματος της Ολυμπιακής σκοποβολής με διακρίσεις

Στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου της Σκύδρας, έγινε ο προτελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της Ολυμπιακής σκοποβολής του σκητ αβγ κατηγορίας
το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου 2018, στον οποίον συμμετείχαν 45 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων έξι 6 σκοπευτές του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΣ» Νέστου-Καβάλας. Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Μυστίλογλου με επίδοση 86/125, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, κατετάγη στη 2η θέση στη γ κατηγορία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, με επίδοση 105/125, κατετάγη στην 3η θέση στην α κατηγορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο Σωτήρης Βαλούρδος, με επίδοση 85/125, κατετάγη στην 6η θέση στη β κατηγορία. Ο Παναγιώτης Δαμιανός, με επίδοση 92/125, κατετάγη στην 13η θέση στην α κατηγορία. Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας, με επίδοση 90/125, κατετάγη στην 15η θέση στην α κατηγορία. Ο Σάκης Χάσπαρης, με επίδοση 78/125, κατετάγη στην 16η θέση στην α κατηγορία και στην 4η θέση στην κατηγορία των διαχρονικών αθλητών.
Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους πρωταθλητές Ελλάδος στην Ολυμπιακή σκοποβολή του σκητ της β και γ κατηγορίας και α ζώνης του έτους 2017, μεταξύ αυτών και πέντε αθλητών του «Αετού». Πρόκειται για τους: Αναστάσιο Βαμβακίδη (πρωταθλητής Ελλάδος στο σκητ γ κατηγορίας, με κύπελλο και χρυσό μετάλλιο και πρωταθλητή στο σκητ α ζώνης, με κύπελλο και χρυσό μετάλλιο), Σοφοκλή Κουταλιάγκα (δευτεραθλητή Ελλάδος στο σκητ β κατηγορίας, με ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα και δευτεραθλητή α ζώνης, με ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα), Θωμά Μυστίλογλου (τριταθλητή Ελλάδος στο σκητ γ κατηγορίας, με χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και τριταθλητή α ζώνης, με χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα), Παναγιώτη Δαμιανό (4η θέση στο σκητ β κατηγορίας, με χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και τριταθλητή α ζώνης, με χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα), Πέτρο Στάθη (6η θέση στο σκητ γ κατηγορίας, με χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα).
Επίσης, εκκρεμεί η βράβευση του Παναγιώτη Παπαντωνίου, για την 5η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος στο σκητ α κατηγορίας, που θα γίνει τον Ιούλιο μετά τους πανελλήνιους αγώνες στα Χανιά.
Δυστυχώς, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ο «Αετός» δεν θα συμμετέχει στους πανελλήνιους αγώνες στην Κρήτη, για να διεκδικήσει μία υψηλότερη θέση από την 3η που κατέλαβε τα δύο προηγούμενα έτη, λόγω οικονομικής αδυναμίας!
k-tipos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου