Thursday, 25 April, 2024

Μεγάλη διάκριση για τον Γιαννιτσιώτη αθλητή Τσίτσο Δημήτριο στον ακοντισμό με επίδοση 67,02μ!

Μεγάλη διάκριση για τον Γιαννιτσιώτη  αθλητή Τσίτσο Δημήτριο στον ακοντισμό με επίδοση 67,02μ!

Το Σάββατο 16/5/2015 διεξήχθηκαν στα Γιαννιτσά οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου παμπαίδων και παγκορασίδων α’ μεταξύ αθλητών των νομών Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας.

   Αναμφισβήτητα, αθλητής των αγώνων ανακηρύχθηκε ο ακοντιστής του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  Τσίτσος Δημήτρης ο οποίος πέτυχε την καλύτερη επίδοση της τελευταίας 15ετίας και μία από τις 3 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών  στην Ελλάδα στον ακοντισμό παμπαίδων α’ (αθλητές 14 – 15 ετών). Ο αθλητής που γυμνάζεται με τον προπονητή κ. Τασόπουλο Σταύρο έστειλε το ακόντιο στα 67,02 μ. προκαλώντας το θαυμασμό των παρευρισκομένων φιλάθλων, προπονητών και συναθλητών ενώ και οι υπόλοιπες 5 βολές του κυμάνθηκαν πάνω από τα 63 μέτρα.

   Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο ίδιος αθλητής Τσίτσος Δημήτρης, κέρδισε και στην δισκοβολία με επίδοση 51,23μ. που αποτελεί την καλύτερη πανελλήνια επίδοση για φέτος!

   Πλέον, στόχος του Δημήτρη αποτελεί η πρόκριση με το «βαρύτερο» ακόντιο των παίδων (700γρ) στους ΠανευρωπαΪκούς Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας που θα διεξαχθούν στο Τσμπίλι της Γεωργίας στα τέλη Ιουλίου. Στόχος δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος για το γνήσιο αυτό ταλέντο της πόλης μας. Θα προηγηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα των Παίδων (Τρίκαλα 20-21 Ιουνίου) και Παμπαίδων α’ (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 11-12 Ιουλίου) όπου στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου