Saturday, 20 April, 2024

Χαντμπολ: Ο Φίλιππος Βέροιας δυναμώνει και εκτός γηπέδου

Ο Φίλιππος Βέροιας και δη, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ εκπέμπει υγεία. Αρκεί, κάποιος να περιηγηθεί στη σελίδα του τμήματος στο facebook και εύκολα θα διαπιστώσει την καλή δουλειά που γίνεται εκεί στην Ημαθία.

Όπως για παράδειγμα στη φωτό, όπου ένας από τους χορηγούς της ομάδας παρέχει αίθουσα προκειμένου το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτριες να έχουν τη δυνατότητα να μελετούν με τη βοήθεια του βίντεο, τόσο το δικό τους παιχνίδι, όσο και των αντιπάλων.

Η ομάδα προβιβάστηκε πριν από δύο χρόνια στην Α1, το τέλος της τρέχουσας περιόδου την βρήκε στην 4η θέση, καθώς και στο Final 4 του Κυπέλλου, όμως ήδη το βλέμμα είναι στραμμένο στην επόμενη σεζόν.

«Ήδη έχει γίνει ένα πρώτος σχεδιασμός, μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας. Η ομάδα λειτουργεί εντός κι εκτός γηπέδου με σχέδιο, ο καθένας ξέρει τον ρόλο του, γνωρίζουμε τι ζητάμε και με τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια, υπάρχουν κοινές συνισταμένες.

Από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια, στόχο μας είναι η ομάδα να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα κι όσον αφορά τους χορηγούς μας, δεν είναι κάποιοι επιχειρηματικοί παράγοντες της πόλης, που απλά δίνουν τα χρήματά τους, έχουν σχέση με την ομάδα κι εμείς, στο μέτρο του δυνατού, με τις επιτυχίες μας προσπαθούμε να τους ανταποδώσουμε τη βοήθειά τους» τονίζει ο τεχνικός, Γιώργος Τσικίνας.

Ο προπονητής του Φίλιππου δεν ξέχασε, όμως, και τις αθλήτριες: «Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στις παίκτριες, στη διοίκηση, στο συνεργάτη κι αδελφό μου, Δημήτρη για τη φετινή τους προσπάθεια.

Πέρα από το αθλητικό κομμάτι, τα κορίτσια ήταν οι πρωταγωνίστριες, αυτές που με το ήθος τους και τον χαρακτήρας τους βοήθησαν να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και να βγει μια δύσκολη και με πολλά προβλήματα τραυματισμών χρονιά».

Πηγή: e-handball.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου