Thursday, 28 March, 2024

Τσιτσιπάς: Μεγαλειώδης νίκη με Ναδάλ – Το κασέ των 4,5 εκατ. ευρώ

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς, θα τεθούν αντιμέτωποι με στόχο την κατάκτηση του Όπεν της Μαδρίτης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη εμφάνιση, εχθές όπου επικράτησε 6-4, 2-6, 6-3 του Ραφαέλ Ναδάλ και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ναδάλ στο χώμα, στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στον τελικό. Με μία μεγαλειώδη εμφάνιση ο Έλληνας τενίστας επικράτησε για πρώτη φορά απέναντι στον σπουδαίο Ισπανό και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (12/5, 19.30) τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε στον άλλο ημιτελικό επί του Ντόμινικ Τιμ, για τον 4ο τίτλο της καριέρας του.
Όπως είναι λογικό, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει «φωτιά» από τα πονταρίσματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Σέρβος σταρ είναι το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα, όμως δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον διψασμένο Τσιτσιπά.
Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση για να κερδίσει ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στο 1.47, ενώ για τον Στέφανο στο 3.10.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη χθεσινή αναμέτρηση (11/05) με τον Ναδάλ η απόδοση στη νίκη του Στέφανου ήταν στο 7.00!
Πάντως η απόδοση για νίκη του Έλληνα άσου βρίσκεται σε καλό νούμερο και εμείς θα στοιχηματίσουμε σε αυτήν, καθώς δείχνει να είναι πιο έτοιμος και διψασμένος από ποτέ!
Και αν μιλήσουμε για τα χρήματα, από τα βραβεία και τις διακρίσεις που έχει κερδίσει ο 20χρονος τενίστας, αυτά προκαλούν ίλιγγο, με το νούμερο φυσικά να είναι… ελάχιστο μπροστά στα μελλοντικά κέρδη που προβλέπονται για τον Έλληνα τενίστα!
Συγκεκριμένα, η σελίδα atptour. η επίσημη σελίδα για το τένις παγκοσμίως, αποτιμά τα κέρδη του Τσιτσιπά μέσα στο 2019 σε 1.455.491 εκατομμύρια δολάρια!
Το νούμερο αυτό εκτοξεύει τα συνολικά έσοδα του Έλληνα τενίστα σε 4,519,404 εκατομμύρια δολάρια – ποσό που, δεδομένης της κεκτημένης ταχύτητας, φαντάζει μικρό μπροστά στα μελλοντικά κέρδη του!
fosonline.gr – sport24 – cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου