Friday, 26 April, 2024

Τα παζάρια του Ολυμπιακού με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο!

Πόσα είναι τα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός στην Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο και οι απαιτήσεις των Αργεντίνων για να στείλουν… συστημένο τον 24χρονο επιθετικό στον Πειραιά;

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο κατέληξε ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, αφού πάτησε delete σε περιπτώσεις παικτών που του «γυάλιζαν» ωστόσο δεν ήταν εφικτή η άφιξή τους στο λιμάνι κι αφού αξιολόγησε όλες τις εναλλακτικές λύσεις, κατέληξε στον Αργεντινό επιθετικό.
Όπως κυκλοφορεί κατά κόρον τα τελευταία 24ωρα, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και απομένει το «ΟΚ» της Ουνιόν Σάντα Φε για να «κλειδώσει» το deal, δεδομένου πως ο Σολδάνο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, η πρώτη – έγγραφη – προσφορά που έφυγε από την Πλατεία Αλεξάνδρας με προορισμό τα γραφεία του αργεντίνικου συλλόγου έγραφε 800.000 €.
Πρόταση που δεν κάλυψε τα «θέλω» της Ουνιόν Σάντα Φε, που κυμαίνονται στο 1,4 εκατ. €.
Ωστόσο οι δύο ομάδες παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τους «ερυθρόλευκους» να επανέρχονται με νέα βελτιωμένη πρόταση που αυτή την φορά ξεπερνά το ένα εκατομμύριο και προκαλεί μεγαλύτερο… γκελ στην Ουνιόν Σάντα Φε, που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να το παίζει ιδιαίτερα…ζόρικη από την στιγμή που σε έξι μήνες ο παίκτης μένει ελεύθερος.
Κάτι που σημαίνει πως (πέντε πάνω – πέντε κάτω) οι δύο ομάδες αναμένεται να φτάσουν σε συμφωνία και ο Σολδάνο που έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».
sdna

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου