Friday, 19 April, 2024

Ταε Κβο Ντο: H ελληνική ομάδα κατέκτησε 37 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στο αεροδρόμιο του “Μακεδονία” υποδέχτηκαν τους Έλληνες πρωταθλητές του Ταε Κβο Ντο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF

στο Μινσκ της Λευκορωσίας κατέκτησαν συνολικά 37 μετάλλια και την 4η θέση ανάμεσα σε 56 χώρες.
Από αυτά τα πέντε ήταν χρυσά, δέκα τα αργυρά και είκοσι δύο χάλκινα. Η υποδοχή ήταν πανηγυρική στο αεροδρόμιο Μακεδονία με το αεροπλάνο της αποστολής να περνάει κάτω από την υδάτινη αψίδα.

Κατά την τελευταία μέρα των αγώνων και μετά από συγκλονιστικούς τελικούς ο Παναγιώτης Παπανικολάου, η Παρασκευή Τσελέκογλου, η Κωνσταντίνα Καμτσόγλου και η Ιωάννα Κωστοπούλου από τους βετεράνους απέσπασαν τα χρυσά μετάλλια προκαλώντας ενθουσιασμό στην ελληνική αποστολή.


Ο Κώστας Παμπόρης, η Χριστίνα Ράμου, η Αιμιλία – Δήμητρα Κτένα, ο Βασίλης Αλιάτης και η Διονυσία Παπαδάτου στις εναέριες τεχνικές νεανίδων κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους. Η Βάγια Καραβεζίρη, ο Άρης Παυλίδης και ο Βαγγέλης Κελεσίδης κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στις μάχες.

Να σημειωθεί ότι άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών από τη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσά τους η Νικολέτα Σωτηριάδου η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 70+ νεανίδων 16-17 ετών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου