Friday, 19 April, 2024

Σημαντική νίκη των Ικάρων Γιαννιτσών επί του Αιγινιακού 88-75

Πολύ σημαντική και κρίσιμη νίκη πέτυχαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών στην εντός έδρας αναμέτρηση στο κλειστό δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών “Έλλη Μυστακίδου” το απόγευμα του Σαββάτου, 26.01

για την 16η αγωνιστική της Α κατηγορίας της Εκασκεμ, κόντρα στην ομάδα του Αιγινιακού.
Η ομάδα των Γιαννιτσών μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι τρέχοντας σερί 10-0 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν πολύ εύστοχοι απ την γραμμή του τριπόντου και δεν άφησαν τη διαφορά να ξεφύγει από νωρίς με το τέλος της περιόδου να τους βρίσκει με 25-19 υπέρ των Ικάρων.
Ανάλογη εικόνα και στην δεύτερη περιόδο με την ομάδα του Λούση Λάκη να πιέζει σε όλο το γήπεδο καθ’όλη τη διάρκεια του δεκαλέπτου, και κυκλοφορώντας την μπάλα στην επίθεση και όντας πολύ αποτελεσματικοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους με το τέλος του ημιχρόνου να τους βρίσκει με 52-38.
Στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαν λίγο νωχελικά οι δύο ομάδες, έπεσε η απόδοση της ομάδας του Λούση Λάκη στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Αιγινιακός να ισορροπήσει λίγο το παιχνίδι χωρίς να μπορέσει όμως να μειώσει σημαντικά την διαφορά και με τη λήξη του τέταρτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει με 74-56.
Στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου η ομάδα του Ηλία Λοτζανιώτη μπήκε πιο αποφασιστικά, πέτυχε τρίποντα και κατάφερε να ψαλιδίσει λίγο την διαφορά. Η ομάδα των Γιαννιτσών ήξερε ότι μαζί με τη νίκη χρειαζόταν και τη διαφορά των 10 πόντων και για αυτό ανέβασαν στροφές στην άμυνα τους στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 13 πόντους με τελικό σκορ 88-75.
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Τοπαλίδης
Δεκάλεπτα: 25-19, 52-38, 74,56, 88-75
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Μαλλιάρης 9 (1), Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης 18, Μπογδάνης 15, Μαυρόπουλος 6 (2), Πολυχρονίδης 11 (3), Στόγιος, Καρυπίδης, Υφαντίδης 18 (1), Βουζίνας 13 (3).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου