Friday, 19 April, 2024

Χρήστος Τσαρτσαράκης (πρόεδρος Άρη Αμπελειών): «Ήμασταν οικογένεια από την αρχή της χρονιάς»

Μετά την λήξη του αγώνα Άρης Αμπελειών – Φίλιππος Σταυροδρομίου (3-0) ο προπονητής και ο πρόεδρος του Άρη Αμπελείων μίλησαν στο Σέντρα Πέλλας radio και στον Γιάννη Μίγγα για την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν:

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή Αντώνη Πέσιου: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά, την διοίκηση, γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά. Είχαμε βάλει από την αρχή στόχο τον πρωταθλητισμό, περάσαμε πολλά αλλά με την συμπαράσταση της διοίκησης και των παιδιών την πίστη καταφέραμε να νικήσουμε. Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτήν την στιγμή, είναι δυνατό συναίσθημα αυτό που ζω, να ανεβάζω την ομάδα του χωριού μου και να συμμετέχω και στις δύο ανόδους, να είμαι κομμάτι της ομάδας, δεν μπορώ να μιλήσω».

Για το τι ήταν αυτό που έδωσε αυτήν την άνετη νίκη: «Τα πράγματα όπως ήρθαν, κάποια στιγμή φτάσαμε να είμαστε 4 βαθμούς και να μην έχει μπαράζ, πολύ κοντά. Από την στιγμή που καταφέραμε να παίξουμε μπαράζ, αυτά τα παιδιά έβγαλαν τόση δύναμη, τόσο πάθος, το είδα όλη την βδομάδα, και είπαμε αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε μπαράζ δεν υπήρχε κανένα άλλο αποτέλεσμα από την νίκη και φάνηκε από το πρώτο λεπτό».

Για το εάν αυτή η άνοδος τον καταξιώνει ως προπονητή: «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, μιλάω προσωπικά για έμενα έχω ακόμα πολλά πράγματα να μάθω στον χώρο για να μπορώ να συγκαταλέγομαι στους καταξιωμένους. Βήμα βήμα πιστεύω κάποια στιγμή θα πετύχω τον σκοπό που έχω».

Για το αν θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στον πάγκο των Αμπελειών: «Ακόμα είναι νωρίς, αφήστε να πανηγυρίσουμε, θα μιλήσουμε με την διοίκηση και βλέπουμε τι θα κάνουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) θέλουμε απλά να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε όλο αυτό».

Ο πρόεδρος του Άρη Αμπελείων, Χρήστος Τσαρτσάρακης, δήλωσε αρχικά: «Ήμασταν μια οικογένεια από την αρχή της χρονιάς. Ενώ ξεκινήσαμε για άλλα πράγματα, δυστυχώς κάποια άτυχα αποτελέσματα στο δικό μας γήπεδο, έξω ήμασταν πολύ καλύτεροι και μέσα χάναμε βαθμούς, δεν πειράζει όμως, παρόλο τις ατυχίες, παρά τα κακά αποτελέσματα εμείς κρατηθήκαμε, η ομάδα θέλει πάντα διάρκεια όταν είναι να πρωταγωνιστήσει, δεν μπορεί μια ομάδα να έχει διάρκεια να πρωταγωνιστήσει αν τα παρατήσει. Εμείς σήμερα ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε 3 δοκάρια, είχαμε 3 γκολ. Νομίζω δίκαια πηγαίνουμε στην Α1, τώρα για του χρόνου θέλει πολλή δουλειά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το χωριό που μας στηρίζει, τους επαγγελματίες, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Ο κόσμος σήμερα ανταποκρίθηκε και θέλω να του υποσχεθώ ότι του χρόνου η ομάδα θα παραμείνει όπως είναι, νομίζω πως θα είναι και ακόμα καλύτερη».

Για το αν το βάρος στην Α1 θα είναι μεγαλύτερο: «Σίγουρα το βάρος είναι μεγαλύτερο σε μια μεγαλύτερη κατηγορία αλλά νομίζω ότι έχουμε μια έτοιμη ομάδα για του χρόνου, με δύο προσθήκες ακόμα ο στόχος την επόμενη χρονιά θα είναι η παραμονή και νομίζω θα το πετύχουμε. Πέρυσι η ομάδα ενώ ήταν πολύ καλύτερη από αυτές που δεν έπεσαν δυστυχώς πέσαμε ενώ δεν το αξίζαμε. Του χρόνου θα κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια, βέβαια από τώρα το λέω ότι του χρόνου θα κοιτάξουμε με νέα παιδιά να ασχοληθούμε, όπως κάνουν όλες οι ομάδες πλέον, γιατί οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων είναι πολύ δύσκολες, ο κόσμος έχει αγανακτήσει, δεν μπορεί πλέον να συμμετέχει παντού, έτσι και εμείς θα κοιτάξουμε και να ρίξουμε το μπάτζετ και να βάλουμε πολλά παιδιά από το χωριό να παίξουν και πολλά μικρά παιδιά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου