Wednesday, 24 April, 2024

Φίλιππος Αλεξάνδρειας και Εδεσσαϊκός «κρίνουν» τα μπαράζ

Η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας βρίσκεται στο αποκορύφωμα της και έχει δύο «μνηστήρες», τον Άρη Παλαιοχωρίου και τον Ηρακλή.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν (σ.σ ο Άρης Παλαιοχωρίου έχει την τελευταία αγωνιστική ρεπό) η διαφορά των ομάδων είναι μόλις 2 βαθμοί, 61 το Παλαιοχώρι, 59 ο Ηρακλής.

Την προτελευταία αγωνιστική η ομάδα του Παλαιοχωρίου υποδέχεται την ομάδα του Λαγκαδά και θέλει να κλείσει την πολύ καλή της χρονιά με νίκη, με την ελπίδα ο Ηρακλής που φιλοξενείται από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ο οποίος έχει εδώ και καιρό υποβιβαστεί, να «γκελάρει», για να πανηγυρίσουν ταυτόχρονα και την πρώτη θέση.

Άμα και οι δύο πρωτοπόροι φέρουν ίδιο αποτέλεσμα τότε η αγωνία θα κορυφωθεί και η πρωτιά θα κριθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής Ηρακλής – Εδεσσαϊκός.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, όσο αδιάφοροι βαθμολογικά και να είναι ο Φίλιππος και ο Εδεσσαϊκός, ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον «Γηραιό» γράφεται στην ιστορία του συλλόγου και στα βιογραφικά των παικτών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου