Thursday, 28 March, 2024

Τσουμάγκας, Μωυσίδης, Κιόρτσης και Χαραβητίδης συνεχίζουν στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεώση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Τσουμάγκα

Σεραφείμ Μωυσίδη, Άγγελο Κιόρτση και Ανδρέα Χαραβητίδη. Και οι 4 ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας για ακόμα ένα χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ διοίκησης και παικτών υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων ενώ αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας οι 4 ποδοσφαιριστές μίλησαν αποκλειστικά στο edessaikos.gr δηλώνοντας τα εξής:
Δηλώσεις Τάσου Τσουμάγκα: Είμαι χαρούμενος που τα βρήκα σε όλα με την διοίκηση και θα συνεχίσω να είμαι παίκτης της ομάδας και την επόμενη σεζόν.Πέραν της πρόθεσης μου να παραμείνω στην ομάδα η φερεγγυότητα,η συνέπεια και το πλάνο της ομάδας έκαναν την απόφαση μου πιο εύκολη.
Δηλώσεις Σεραφείμ Μωυσίδη: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Εδεσσαϊκό. Η διοίκηση για άλλη μια φορά έδειξε την αξία της και εφόσον υπήρχε ταύτιση απόψεων ήταν τυπικό το θέμα να μείνω…θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να σταθώ αντάξιος της ιστορίας και των προσδοκιών της ομάδας. Ευελπιστώ στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάμε όλοι.
Δηλώσεις Άγγελου Κιόρτση: Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα.Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει ο Εδεσσαϊκός τους στόχους του.
Δηλώσεις Ανδρέα Χαραβητίδη: Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Εδεσσαικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την φετινή σεζόν.Με την διοίκηση τα βρήκα πολύ εύκολα καθώς οι στόχοι μας είναι ίδιοι.Είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση και υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο.Εύχομαι για την νέα σεζόν να έχουμε υγεία και οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου