Thursday, 28 March, 2024

Στα Γιαννιτσά Αθανασιάδης και Ρέκος

Ακόμα 2 ποιοτικούς, ταλαντούχους και ελπιδοφόρους παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ. Γιαννιτσά, που κατάφερε και έκλεισε τους Αλέξανδρο Αθανασιάδη και Γιάννη Ρέκο, ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του.

Ποιοι όμως είναι οι 2 νέες μεταγραφές του Α.Σ. Γιαννιτσά;

Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Γεννήθηκε στην Βέροια 20-11-1997 και από μικρή ηλικία ξεχώρισε ποδοσφαιρικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δεκάδες συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ έπαιξε και ένα χρόνο στο Εξωτερικό (Σουηδία) Γ’ Εθνική στην North. Ο Αθανασιάδης αποτελεί ένα αξιόλογο ποδοσφαιρικό ταλέντο της Ημαθίας, με αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Πέρσι είχε γεμάτη χρονιά με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Προηγούμενες ομάδες του το Μακροχώρι (Γ’ Εθνική), Λευκάδια (Γ’ Εθνική), Φωκικός, North, Επισκοπή και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Αποτέλεσε βασικό μέλος της μεικτής Ημαθίας.

Γιάννης Ρέκος: Γεννήθηκε στην Πέλλα στις 30-7-99, και χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα 2 πόδια, πέρσι στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας με τα χρώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας ανακηρύχθηκε 2ος σκόρερ με 20 γκολ (πίσω από τον Καραδήμο που επίσης ανήκει στην ομάδα). Παρά το νεαρό τις ηλικίας δείχνει ιδιαίτερα ικανός στο σκοράρισμα και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας. Ο Γιάννης πριν την Πέλλας ήταν στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών όπου ανακηρύχθηκε και πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΝ Μακεδονίας και της Πέλλας όπου μετείχε η ομάδα. Ήταν μέλος της Μεικτής Πέλλας.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά καλωσορίζει, τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του και τους εύχεται, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά, με τη νέα τους ομάδα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου