Tuesday, 16 April, 2024

Ρωσία-Κροατία 1-2 (παράταση)

Στην παράταση θα λύσουν τις διάφορες τους οι δυο ομάδες μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας
Μετά από πολύ δρόμο ο οποίος δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολος, Κροατία και Ρωσία διεκδικούν την τελευταία θέση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ.
Η ομάδα του Τσερτσέσοφ «κλείνει στόματα» από την αρχή της διοργάνωσης, παίρνοντας άνετα την πρόκριση για τα νοκ άουτ και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Αποκορύφωμα τους ο αποκλεισμός των Ισπανών στη φάση των «16» οι οποίοι συγκαταλέγονταν μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Καθόλου άσχημα για μια ομάδα που μπήκε στο Μουντιάλ ως η χειρότερη στο ranking της FIFA (70η).
Στους «αετούς» επιστρέφει ο Άλαν Τζαγκόεφ μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα απέναντι στη Σαουδική Αραβία.
Στο στρατόπεδο της Κροατίας το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι στα ύψη, καθώς η ταλαντούχα «φουρνιά» ποδοσφαιριστών με ηγέτη των Λούκα Μόντριτς συνεχίζει στη διοργάνωση.
Αν και άποψη ατομικής ποιότητας η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έχει το πάνω χέρι, η δυσκολία τους να διεισδύσουν στην άμυνα των οργανωμένων Δανών στη φάση των «16» αφήνει πολλά ερωτηματικά. Δεδομένου ότι η Ρωσία είναι μια καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα και με τον Ιγκόρ Ακινφέεβ να πρωταγωνιστεί στην πρόκρισή τους, η αναμέτρηση θα είναι όσο το δυνατόν δυσκολότερη για τους Κροάτες.
Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία)
Ρωσία (Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεβ,Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνάσιεβιτς, Κουντριάσοφ, Κουζιάεφ, Ζόμπνιν, Γκολόβιν, Σαμέντοφ, Τσερίσεφ, Τζιούμπα
Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς):Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς.
in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου