Saturday, 20 April, 2024

Π.Α.Ο. Κουφαλίων vs Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Π.Α.Ο. Κουφαλίων και Αλμωπός Αριδαίας μετά από ένα μέτριο σχετικά παιχνίδι.Οι γηπεδούχοι προερχόταν από δυο διαδοχικές ήττες

και θέλανε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα.Αυτό φάνηκε να επηρεάζει τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών του Ανέστη Τσιτενίδη καθώς το άγχος ήταν αυτό που υπερίσχυσε .Επίσης από ήττα προερχόταν και η ομάδα της Αριδαίας και σίγουρα ήθελε να φύγει με κάτι καλό σήμερα, με αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές και το παιχνίδι να πάει κυρίως στη δύναμη .
Στο 16′ το πρώτο αχ στον αγώνα όταν μετά από σέντρα του Πολίτη ο Μπάλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χωρίς όμως να μετρήσει το γκολ καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ
Η ομάδα της Αριδαίας ήταν καλύτερη κατά διαστήματα και ειδικότερα μετά το ημίωρο πίεσε και είχε φάσεις.
Στο 36′ η πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο παιχνίδι. Την έχασε ο Αλμωπός, όταν ο Πολύζος από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε «γεμάτα» το σουτ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Κανδυλάπτης.
Στο 42′ ο Ρικάρντο από δεξιά έκανε εξαιρετική προσπάθεια έπιασε το μονοκόμματο σουτ ο Μεντής με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 44′ ο Ρικάρντο σούταρε και απέκρουσε και πάλι ο Κανδυλάπτης
Π.Α.Ο. Κουφαλίων vs Αλμωπός Αριδαίας 0-0Β’ ημίχρονο
Με δυο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Συγκεκριμένα στις θέσεις των Αχτζίδη – Γιαννουπλάκη πέρασαν οι Κωνσταντινίδης και Γολιδόπουλος. Αλλαγή σε 4-4-2 για την ομάδα του Τσιτενίδη που είδε ότι η ομάδα του χώλαινε και προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα.
Πιο κινητικοί οι γηπεδούχοι στην επανάληψη πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να καταφέρνουν να κάνουν την μεγάλη φάση.
Χρειάστηκε να περάσουν 24 λεπτά για να δούμε κάτι αξιόλογο όταν ο Υψηλός σούταρε δυνατά από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.
Και πάνω που οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι πατούσαν καλύτερα και είχαν την υπεροχή, η ομάδα της Αριδαίας ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ στο 78′ όταν σουτ του Ελευθεριάδη από δεξιά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κανδυλάπτης.
Ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων απάντησε λίγο αργότερα με τον Υψηλό να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ομάδα του, όταν μόνος σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα όμως άουτ.
Στο 90′ ο Αλμωπός βρέθηκε αγκαλιά με το τρίποντο αλλά η μπάλα δεν έκανε ούτε αυτή τη φορά το χατίρι στην ομάδα της Αριδαίας, καθώς η βολίδα του Ελευθεριάδη Λ. βρήκε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Κανδυλάπτη, με το τελευταίο σφύριγμα του καλού διαιτητή κ.Τσακαλίδη να βρίσκει τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
e-koufalia

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου