Friday, 26 April, 2024

Πρώτο φιλικό «ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» (Κ16 + Κ17) – Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας 2 – 2

Στο γήπεδο Μεσιανού, έδρα της «ΑΣ Γιαννιτσά» Κ17 και Κ16 της ΑΑΓ, έγινε το πρώτο φιλικό των ομάδων μετά από μια σύντομη προετοιμασία περίπου 10 ημερών.
Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον για τους προπονητές, αλλά και τους παρευρισκόμενους γονείς γιατί και οι δυο ομάδες έχουν θέση για φέτος υψηλούς στόχους.
Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Κ17, θέλει να δείξει πως μπορεί να καθιερωθεί ως το ρεζερβουάρ της πρώτης ομάδας και ο «Μέγας» Ν. Πέλλας γιατί θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα της Α΄ στον νομό Πέλλας.
Στον αγώνα:
Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Κ17 παρουσιάστηκε πιο δεμένος ως ομάδα με καλή κυκλοφορία μπάλας, καλές εναλλαγές και αξιοποιώντας όλο το μήκος και το φάρδος του γηπέδου έβγαινε και από τις δυο πλευρές με αξιώσεις μπροστά δημιουργώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες. Οι αδυναμίες σε αυτήν την φάση εστιάζονται περισσότερο στην συνοχή των γραμμών όπως και στον ατομικό ρόλο των παικτών με βάση την θέση τους στην ενδεκάδα.
Πάντως θα γίνει μάχη για τις 11δατες θέσεις καθ΄ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου και της άμυνας. Ένα «πρόβλημα» φυσικά που καλείται να λύσει ο κόουτς…. και αν σκεπτούμε πως υπήρχαν και απουσίες βασικών συντελεστών τότε οι σπαζοκεφαλιές είναι αυτές που μάλλον δεν επιτρέπουν το κόουτς να κοιμηθεί τα βράδια.
Ο Μ. Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ ξεκίνησε προετοιμασία στις 20.8.2018 για το μικρό χρονικό διάστημα η παρουσία του ήταν ικανοποιητική.
Έχει στις Τάξεις του αξιόλογα παιδιά που μπορούν να τραβήξουν κουπί και να οδηγήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έβαλε. Ευχαριστούμε πάντως για το καθαρό παιχνίδι και ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Το παρατημένο επί χρόνια γήπεδο Μεσιανού έγινε μια πάρα πολύ καλή αγωνιστική έδρα για τις ομάδες μας, εκείνο που απουσιάζει είναι η μέριμνα για τους γονείς και φιλάθλους που έρχονται για να παρακολουθήσουν προπονήσεις και αγώνες, καυτός ήλιος τώρα και κρύο με βροχή το χειμώνα, κάτι πρέπει να γίνει ίσως κάποια θεσμική χορηγία λύσει το πρόβλημα. Ευελπιστούμε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου