Wednesday, 8 May, 2024

ΠΑΣ Σκύδρα – Νίκη Βορεινού 3-1

Με παρουσία περίπου 50 φιλάθλων ο ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Νίκης Βορεινού με σκορ 3-1

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό την συνεχή ελαφριά βροχόπτωση , ενώ το τερέν ήταν σχετικά καλό σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Κυζιρίδη έδειξαν την ανωτερότητα τους καθώς πατούσαν πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία. Στο 10’ η ομάδα της Σκύδρας έφτασε κοντά στο γκολ με ένα σουτ κεραυνό του ΙΣΑΑΚΙΔΗ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Νικης σε κόρνερ. Στο 24’ ο νεαρός ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ μετά από ατομική ενέργεια , πέρασε 2 αντιπάλους και πλάσαρε στην δεξιά γωνία, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Σκύδρας . Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό χωρίς ιδιαίτερες φάσεις καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις αλλά δεν μπόρεσαν να πατήσουν εύκολα περιοχή.

Περίπου στο 30’ σε μια περίεργη φάση, η ομάδα του Βορεινού πέτυχε ένα Τέρμα το οποίο ακυρώθηκε λόγω υπόδειξης του διαιτητή για χέρι του σκόρερ. Στο 37’ ήρθε το 2-0 μετά από εκπληκτικό βον πλανε του ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του τερματοφύλακα ο οποίος αδυνατούσε να αντιδράσει στο πανέμορφο αυτό σουτ. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο καθώς ο αγωνιστικός χώρος άρχισε να βαραίνει και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών γινόντουσαν πιο δύσκολες . Στη επανάληψη το σκηνικό άλλαξε , με την ομάδα του Βορεινου να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργεί προϋποθέσεις για κάποιο γκολ , χωρίς όμως να καταφέρει κάτι . Στο 70’ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και σουτ του ΜΟΥΤΣΑ, ο ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ παίρνει το ριμπάουντ και κάνει το 3-0 βάζοντας τέλος στα όνειρα του Βορεινού για κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Σκύδρας αγωνίστηκε με τους: ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΤΡΑΓΚΑ ΛΕΚΑΚΗ ΚΟΚΙΝΟΡΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ενώ επίσης αγωνίστηκαν και οι ΓΑΚΗΣ ΜΟΥΤΣΑ ΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου