Friday, 19 April, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Σκόραρε και ξέσπασε ο Ουάρντα

O Αμρ Ουάρντα βρήκε δίχτυα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πανηγύρισε έξαλλα, πέφτωντας στην αγκαλιά του Νταμίρ Κάναντι και δείχνοντας συγκινημένος για το γκολ του.
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία φορά που «κούνησε» τα δίχτυα με το αστέρι στο στήθος. Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2018, όταν ο Ουάρντα σκόραρε στο 90’ απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, χαρίζοντας στον Ατρόμητο τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).
Η φετινή σεζόν τον βρήκε στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε ένα μόλις γκολ, αυτό κόντρα στη Μπενφίκα στο Ντα Λουζ για τα πλέι-οφ του Champions League. Εκείνη την ώρα πίστεψε πως η καριέρα που ονειρευόταν στην Τούμπα θα γινόταν πραγματικότητα υπό τις ευνοϊκότερες των συνθηκών, λίγους μήνες αργότερα όμως… κατηφόρισε ξανά προς τα γνώριμα λημέρια του Περιστερίου, επιστρέφοντας στον Ατρόμητο.
Γνωστός για την εκφραστικότητα, τον συναισθηματισμό και την εξωστρέφειά του, περίμενε την επιστροφή και στις υψηλές «πτήσεις» και κόντρα στον ΠΑΣ τα κατάφερε πάλι! Με κάθετο πλασέ μετά την πάσα του Χατζηισαΐα «έγραψε» το 0-2 και πανηγύρισε έξαλλα.
Έτρεξε προς τον πάγκο και γονάτισε μπροστά στον Κάναντι, αγκαλιάζοντάς τον, ενώ στη συνέχεια κι ενώ δεχόταν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του, φάνηκε αρκετά συγκινημένος για το γεγονός πως βρήκε ξανά δίχτυα ύστερα από καιρό, νιώθοντας ξανά σημαντικός και καθοριστικός.
gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου