Thursday, 28 March, 2024

Ο Δημητρίου από τα Γιαννιτσά στην Ελβετία!

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ χάνει ένα μεγάλο ταλέντο μέσα από τα χέρια του, παρότι τέθηκε το θέμα έγκαιρα για να γίνουν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την παραμονή του νεαρού αμυντικού στην Τούμπα, εντούτοις δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

Ο Κώστας Δημητρίου, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και θεωρείται ένας από τους εξελίξιμους ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, θα αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον το καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα έλεγε ο ποδοσφαιριστής σε εκπροσώπους του Δικεφάλου, συμφώνησε με τη διοίκηση της ελβετικής ομάδας, της Βασιλείας, και εκεί εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Δημητρίου έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ έως τις 30 Ιουνίου, όμως είχε το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συζητήσει με άλλη ομάδα για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Με τη Βασιλεία έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (από τον Ιούνιο και έπειτα), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρει και σπίτι για να μείνει στη Βασιλεία, για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Δημητρίου είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων.

metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου