Friday, 19 April, 2024

Ολυμπιακός Κυμίνων- Γιαννιτσά 1-0

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτό είναι γνωστό, για 2ο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά κατάφερε να χάσει δικό της παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 1-0

στα Κύμινα από τον τοπικό Ολυμπιακό.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και κυριολεκτικά το αποτέλεσμα αυτό θέτει τον Α.Σ. Γιαννιτσά άξιο της μοίρας του γιατί έχασε και πάλι δικό του παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Σ. Γιαννιτσά είχε τον έλεγχο του αγώνα , δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, γκολ που τελικά όχι απλά δεν κατάφερε να σημειώσει, άλλα κατάφερε και να δεχτεί, μάλιστα στο συνηθισμένο μαύρο λεπτό γιιαυτον 45’ προς 46 (5ο ματς όπου δέχεται η ομάδα εκεί γκολ) σε μια εύκολη θεωρητικά φάση και σίγουρα κόντρα στην ροή του αγώνα και να καταφέρει να βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο.


Και ενώ όλοι πίστευαν βάση της εικόνας του πρώτου μέρους ότι ο ΑΣ Γιαννιτσά μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι σαφώς καλύτερος σαν ομάδα , δεν το κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να ισοφαρίσει, αφού δεν κατάφερε παρότι είχε την κατοχή της μπάλας να κάνει την μεγάλη ευκαιρία για γκολ, Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι σε αυτό το 2ο ημίχρονο δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο, μια οι καθυστερήσεις των γηπεδούχων με παίκτες που ζητούσαν την ιατρική βοήθεια συνεχώς μια που έπεφταν ουκ ολίγες φορές κάτω (πάνω από 7-8 διακοπές σίγουρα ο Γιατρός έκανε υπερωρίες) είτε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, είτε οι 11 σκληρά αμυνόμενοι παίκτες των Κυμίνων που έπαιξαν με ψυχή που έλειπε από τα Γιαννιτσά έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, που ήταν το ίδιο με το προηγούμενο ματς , νίκη για τον αντίπαλο τα Κύμινα αυτήν την φορά (μάλιστα πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα) και οι εντυπώσεις χωρίς ουσία στα Γιαννιτσά.


Έτσι η 2η συνεχόμενη ήττα για τα Γιαννιτσά προβλημάτισε θέλω να πιστεύω τους πάντες διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ελπίζω και παίκτες και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να βγει εγωισμός στους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Φάσεις και γκολ:
Στο 16’ ο Χουσεήνογλου έκανε μια φανταστική ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή σούταρε όμως το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαϊμακάκης.
Στο κόρνερ που εκτελέστηκε δυνατό σουτ του Ιορδανίδη έδιωξε κα πάλι σε κόρνερ ο πορτιέρο των γηπεδούχων
Στο 31’ εκτέλεση φάουλ από τον Ζαρογιίαννης θα αποκρούσει σε κόρνερ με υπερένταση και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στο 45’ Ο Θεοδωρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Ρακοβίνα θα πιάσει στον ύπνο της άμυνα των γηπεδούχων κάνοντας το τελικό 1-0.
Διαιτητής Πολυχρόνης Πιερίας καλός.
Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαιμάκης, Τοπαλίδης, Τρικαλνός, Τσακιρης, Κλάπης (90’Γιαντσιος) Αυγέρος, Μαραντίδης (70′ Αμανατίδης), Ρακαβίνας, Θεοδωρίδης, Καράμπελας, Τσελεμπής (75’Κυριακίδης).
Α.Σ.Γιαννιτσά (Καβακάς): Κύρρου, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Ζαρογιάννης, Πέλκας (60 Πετραϊ), Ζούρκος, Μουρίκι, Χουσεήνογλου, Παντελίδης (20Λ.Τ. Ευθυμιάδης), Καραγιάννης.
Φώτο ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου