Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκη της Δόξας Μελισσίου επί του Άρη Αμπελιών 5-2

Στον τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει των αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, οι Δευτεραθλητές Πέλλας, μετά από πολύ καλή εμφάνιση και παρά την αφόρητη ζέστη

νίκησαν το δυνατό Άρη Αμπελιών, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελιών με σκορ 2-5.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έπαιξαν με πάθος, και μόλις στο 1΄ αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με γκολ του Σιδηρόπουλου Κ., πέτυχαν το 1-0.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στο 20΄ οι φιλοξενούμενοι με πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος (Πέπε) ισοφάρισανσε 1-1.
Στο 30΄ σε εκτέλεση κόρνερ, ο Σιδώρης εκμεταλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών των Μαυραετών και πέτυχε το 2-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν την κατοχή και στο 50΄ με γκολ του νεοεισελθόντα Τουλγαρίδη, μετά από εξαιρετική ασίστ του εκπληκτικού σήμερα Καπουσούζη, ισοφάρισαν σε 2-2.
Ο ίδιος και πάλι επιθετικός μετά από πάσα του Καπουσούζη στο 59΄ πέτυχε το 2-3.
Οι δευτεραθλητές ανέβασαν την απόδοσή τους και με εκπληκτικό σουτ του Σιδηρόπουλου πέτυχαν το 2-4.
Το τελικό σκορ έγραψε στο 80΄ο Λιτοβολής, 2-5 με ώραία ενέργεια.
Οι ασπρόμαυροι του Σάκη Ντιμτσούδη έδειξαν πιο έτοιμοι από τους γηπεδούχους και δικαιλογημένα είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής.
Την Κυριακή οι δευτεραθλητές φιλοξενούν στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου τον Όλυμπο Αψάλου, ενώ ο Άρης Αμπελειών αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατάδων με τον τοπικό Ολυμπιακό, στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Πέλλας.

*foto αρχείου του Διονύση Γεωργίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου