Saturday, 27 April, 2024

Νίκη της Αγκαθιάς 2-0 επί του ΑΣ Γιαννιτσά

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Αγκαθιά η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά
Η ομάδα των Γιαννιτσών έχασε το ματς στην Αγκαθιά με 2 γκολ από το πρώτο μέρος σε ένα κακό ημίχρονο για αυτήν, χωρίς όμως φάσεις άλλες πέρα των 2 τερμάτων.
Στην επανάληψη η κατοχή άνηκε στον ΑΣ Γιαννιτσά που είχε την υπεροχή άλλα δεν είχε ουσία χάνοντας 3 -4 καλές φάσεις, άλλα χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει μένοντας τον σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Το 1-0 έγινε στο 18′ μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου ο Γκελοσιάνης με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο πρώτο σουτ απέκρουσε ο Κυρου, επέμενε ο παίκτης η άμυνα αδράνησε και με προβολή σκόραρε.


Το 2-0 έγινε στο 1′ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους μετά από αμυντικό λάθος ο Σιδηρόπουλος κέρδισε τη μπάλα και από τα αριστερά με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-0.
Τα Γιαννιτσά είχαν καλές ευκαιρίες στο 48′ σε σουτ φάουλ του Ζουρκου που πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 85 κεφαλιά κοντινή του Μπαμπαλή απέκρουσε εντυπωσιακά, σωτήρια, ο Τόλιος. Στο 87′ σουτ του Κοβάτση μπλόκαρε ο Τόλιος και στο 88′ νέο σουτ του Χουσηνογλου μόλις άουτ.
Στο 90′ αποβλήθηκε ο Παντεκίδης των Γιαννιτσών σε μαρκάρισμα πάνω στον Κίτσα σε μια αντεπίθεση της Αγκαθιάς.
Α.Σ. Γιαννιτσά (Τομπάζης) Κυρου, Σερα, Παπασυμέων, Παντεκίδης Ιορδανιδης, Πετραϊ (46′ Μπαμπαλής), Ζαρογιάννης (46′ Κοβάτσης), Κοτσαρίδης, Ευθυμιάδης (62΄Χαουσενηνογλου), Ζουρκος (62 ΛτΜουρίκι), Παντελίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου