Tuesday, 16 April, 2024

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας – Εθνικός Γιαννιτσών 1-0

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής η Πέλλα, χωρίς να είναι ανώτερη από τον Εθνικό, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρις στην δύναμη, στο πάθος και στην παλικαριά των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών της.

Με το τρίποντο αυτό η Πέλλα σκαρφάλωσε στην 4η θέση παρέα με τον Εθνικό και διατηρεί τις όποιες ελπίδες έχει να βρεθεί, κάτω υπό κάποιες προϋποθέσεις, στα play off.

Η ομάδα του Εθνικού, σε ένα παιχνίδι που ήταν οριακό για αυτήν και η τελευταία της ελπίδα για να αναστρέψει το κλίμα, δεν τα κατάφερε γιατί απλά οι παίκτες της έδειξαν μια νωχελικότητα και σε καμία στιγμή του αγώνα δεν μπόρεσαν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο κάτι από τον καλό τους εαυτό.

Προσπάθησε με βαθιές μπαλιές ο Εθνικός και με στημένες φάσεις να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες χωρίς αυτές να έχουν ολοκληρωθεί σε καμία στιγμή του αγώνα.

Το κλίμα στην ομάδα σίγουρα δεν είναι το καλύτερο και καλείται τώρα η διοίκηση να πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος όσον αφορά το ρόστερ της ομάδος.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου