Friday, 29 March, 2024

Μπαξεβάνος: «Ο κόσμος του Ηρακλή ήταν δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια»

Για την πρώτη θέση που πήρε ο Ηρακλής στον 2ο όμιλο της Γ’εθνικής αλλά και για την προετοιμασία των μπαράζ ανόδου, μίλησε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σπύρος Μπαξεβάνος.Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο προπονητής του Ηρακλή:

Για την πρώτη θέση του Ηρακλή: Ο Ηρακλής τα κατάφερε πρώτα από όλα γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Έπειτα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τρέξανε και προσπάθησαν και τελικά ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κυριολεκτικά στο παρά δύο. Και οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της διοίκησης που έκαναν αυτό το δημιουργικό σύνολο και φυσικά ο προηγούμενος προπονητής ο Σάκης Αναστασιάδης. Φυσικά στον κόσμο που μας στήριξε. Και φτάσαμε να είμαστε πρώτοι και να διεκδικούμε την άνοδο με τα μπαράζ. Αξίζουν συγχαρητήρια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Για τις ομάδες που θα παίξει για τα μπαράζ ανόδου: Πρέπει να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε αρχικά. Το σημαντικό είναι ότι τελειώσαμε μια βδομάδα νωρίτερα και αρχίσαμε ήδη να συγκεντρώνουμε στοιχεία για τους αντιπάλους μας.

Για τη στήριξη του κόσμου: Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο μέρος της ομάδας και η στήριξή του πολύ σημαντική. Ήταν παντού σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και στο Παλαιοχώρι με την απαγόρευση, με τα μπλόκα κλπ και βοήθησαν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και να κερδίσουμε τη θέση για την άνοδο.

Για τον Χρήστο Ρόβα που έχει 29 γκολ: Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας της ομάδας. Κάποιοι τον τροφοδοτούν όμως από πίσω, η μπάλα ξεκινάει από εκεί. Είναι φυσικά εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει την αίσθηση του γκολ αλλά στο να φτάσει εκεί του το προσφέρει όλη η ομάδα. Έχει χάρισμα, είναι νέος όμως και παρασύρεται καμιά φορά από τον ενθουσιασμό του. Να βελτιωθεί σε κάποια τακτικά κομμάτια και να είναι το σύνολο ακόμα καλύτερο και φυσικά να βάλει ακόμα περισσότερα γκολ. Γιατί στο ποδόσφαιρο κανείς δε θυμάται τι έκανες χθες. Πρέπει να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι συνεχώς.

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: Τα καλά αποδυτήρια ξεκινάνε από τα καλά παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Από εκεί και πέρα οι περισσότεροι είναι νεαροί. Έχουμε βέβαια και τους έμπειρους που βοηθάνε πάρα πολύ. Από τον Τάσο Κατσαμπή θα ξεκινήσω που έζησε στον Ηρακλή και φτιάχνει την κατάσταση. Ο Κρυστάλης, ο Αμπάρης, ο Τάι, ο Καζναφέρης που βοηθάνε τους νεαρότερους να τους φύγει το άγχος και η πίεση του πρωταθλητισμού. Και όλοι μαζί σίγουρα ξεχνάω κάποιους.

Για την προετοιμασία των μπαράζ: Όλοι έχουν πολύ καλό υλικό. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορεί ο καθένας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα. Δεν είναι σαν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος τα μπαράζ, δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε.

πηγή: Arena FM 89.4

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου