Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με το Goal / Goal στη Σουηδία, «σφιχτό» ματς στο ΟΑΚΑ (video)

Πολύ μεγάλο στοιχηματικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα, με τα επαναληπτικά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League να πρωταγωνιστούν. Τα ματς των τριών ελληνικών ομάδων (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΣ) θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, καθώς επίσης και η αναμέτρηση της Σασσουόλο με την Λουκέρνη.

Πριν περάσουμε στα Προγνωστικά Europa League, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Betarades.gr «τρέχουν» σήμερα τρεις διαγωνισμοί, που μοιράζουν δώρα συνολικής αξίας 150€! Για να λάβετε μέρος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα του Betarades.gr στο Facebook (κλικ εδώ), να κάνετε like στο page, να αφήσετε κάτω από τα posts με τα βίντεο που θα βρείτε για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων την πρόβλεψή σας για το ακριβές σκορ και να κάνετε share το βίντεο. Θα προκύψουν τρεις νικητές, ο καθένας από τους οποίους θα λάβει από μία κάρτα Moneysafe αξίας 50€.

Σκοράρουν αμφότεροι στη Σουηδία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος φιλοξενείται στη Σουηδία από την ΑΪΚ, όπου και επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90. Με πίστη και αισιοδοξία για ανατροπή μπαίνει σήμερα στο γήπεδο της μισητής Χάμαρμπι η ΑΪΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Σουηδοί έδειξαν πολύ λίγα πράγματα στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας στη Λεωφόρο, έπαιξαν παντελώς παθητικά και χωρίς να πάρουν επιθετικά ρίσκα, έδειξαν να φοβούνται περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον αντίπαλο τους. Είδαν τους πράσινους να χάνουν δύο μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος (Ιμπάρμπο), στο δεύτερο μέρος ήλεγξαν περισσότερο την κατάσταση, αλλά σε μια ανύποπτη φάση ήρθε το 1-0 με τον Μολέδο. Δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς η ΑΪΚ ήταν παντελώς ακίνδυνη, ακόμη και μετά το γκολ. Στο 1-1-3 το ρεκόρ της ΑΪΚ κόντρα σε ελληνικές ομάδες, πέρυσι αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο απ’ τον Ατρόμητο (1-4 συνολικό σκορ).

Να αφήσει πίσω του τις κακές ευρωπαϊκές βραδιές του πρόσφατου παρελθόντος (Οντένσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Καμπάλα) θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έκαναν το χρέος τους την περασμένη εβδομάδα και πήραν αυτό που άξιζαν, δηλαδή τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Αιφνιδίασε ο Αντρέα Στραματσόνι με την επιλογή του να παίξει με τρεις στόπερ, ωστόσο σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι το «τριφύλλι» απέδωσε καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι απέναντι είχε μια απόλυτα έτοιμη ομάδα, με περισσότερα τρεξίματα και αγωνιστικό ρυθμό. Αήττητος ο Παναθηναϊκός κόντρα σε ομάδες της Σουηδίας, μετράει ρεκόρ 3-2-0 και 2/2 προκρίσεις, αμφότερες εναντίον της Γκέτεμποργκ (1985, 1991) για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Προβάδισμα για την πρόκριση έχει ο ΠΑΟ, στοιχηματική αξία, όμως, βρίσκουμε στο Goal / Goal.

Με Under 1.5 στο ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ, όπου και επιλέγουμε το Under 1.5 γκολ με απόδοση 2.25. Στο ματς Νο 200 της ευρωπαϊκής ιστορίας της και με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, η ΑΕΚ καλείται σήμερα να πάρει μία μεγάλη πρόκριση επί της Σεντ Ετιέν στα πλέι οφ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας σωστή διαχείριση του ισόπαλου 0-0 της Γαλλίας. Η Ένωση επιζητά ουσιαστικά μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ, αφού μία ισοπαλία με γκολ ευνοεί τους «στεφανουά». Οι παίκτες της ΑΕΚ τήρησαν στον απόλυτο βαθμό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια πριν από μία εβδομάδα στη Γαλλία και το ισόπαλο 0-0 κρίνεται σίγουρα θετικό. Μάλιστα, η αθηναϊκή ομάδα, που επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, απώλεσε και ορισμένες ευκαιρίες για σκοράρισμα πριν από επτά βράδια στο «Ζεφρί Γκισάρ». Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στα φετινά παιχνίδια της, καθώς και στα πέντε καλοκαιρινά φιλικά μέτρησε ισάριθμες νίκες με ανέπαφη εστία. Η ΑΕΚ δέχθηκε μόλις δύο γκολ στα 12 τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια της την περσινή σεζόν (για Σουπερλίγκ και Κύπελλο Ελλάδας).

Η Σεντ Ετιέν, από την πλευρά της, έδειξε την περασμένη Πέμπτη ότι δεν αποτελεί μία ομάδα-φόβητρο, όμως ταυτόχρονα δεν πρέπει να τύχει καμίας υποτίμησης. Διαθέτει ένα σύνολο με επιθετικές αρετές και ταξίδεψε στην Αθήνα με… υποχρέωση πρόκρισης, αφού η μέτρια εικόνα του πρώτου αγώνα διατήρησε το κλίμα αμφισβήτησης μερίδας του κόσμου προς τον κόουτς Γκαλτιέ. Θυμίζουμε ότι του ισόπαλου 0-0 με την ΑΕΚ είχε προηγηθεί μία τριάδα ηττών σε φιλικές αναμετρήσεις (1-0 από Τουρ, 2-1 από Αϊντχόφεν, 4-1 από Λωζάνη). Σημειώστε, επίσης, ότι οι Γάλλοι «έτρεξαν» σερί 2-2-2 στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στο περσινό Γιουρόπα Λιγκ, καταφέρνοντας να σκοράρουν και στα έξι ματς. «Σφιχτό» ματς αναμένουμε στο ΟΑΚΑ, θα στηρίξουμε το Under 1.5.

Δεν χάνει ο ΠΑΣ

Περνάμε στο παιχνίδι του Περιστερίου, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σήμερα την Ολλανδική, Αλκμάαρ, με την επιλογή μας να είναι το 1Χ σε απόδοση 2.15. Την υπέρβαση αναζητά απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα 1-0 στο πρώτο ματς της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Αλκμάαρ. Οι Ηπειρώτες στάθηκαν εξαιρετικά για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, είχαν συνοχή και φάνηκαν ότι δε φοβήθηκαν τον αντίπαλο. Ξεπέρασαν γρήγορα τα πρώτα αγχώδη λεπτά και έκαναν το παιχνίδι τους, κράτησαν μπάλα και προσπάθησαν να περιορίσουν τους Ολλανδούς, έστω κι αν δεν το κατάφεραν σε συγκεκριμένες φάσεις όπου κινδύνευσαν. Το 1-0 δεν είναι απαγορευτικό για να ονειρεύονται ανατροπή, ωστόσο θα πρέπει απαραιτήτως να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα. Κατέδειξε την ανωτερότητα της η Αλκμάαρ, από την πλευρά της, και πλέον έρχεται ως ακόμη ισχυρότερο φαβορί στη σημερινή ρεβάνς. Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, σκόραραν ένα γκολ και θα μπορούσαν να βρουν τουλάχιστον ακόμη ένα, εντούτοις είχαν αρκετά κενά διαστήματα και σε καμία περίπτωση δεν έφεραν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Είναι μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε στο Περιστέρι, κάτι που αν καταφέρει, θα «αγκαλιάσει» την πρόκριση. Πιστεύουμε, βέβαια, ότι οι Ηπειρώτες θα κατορθώσουν, τουλάχιστον, να μην ηττηθούν.

Χ2 στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Σασσουόλο κόντρα στην Λουκέρνη, εκεί όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.35. Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Λουκέρνη, κατάφερε ωστόσο, να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από την Ελβετία που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης. Βρέθηκε στο 8’ πίσω στο σκορ, άντεξε στη συνέχεια στην πίεση της Λουκέρνη, ενώ ο Μπεράρντι στο 42’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Παρθενική εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ για τους Ιταλούς που θέλουν να δώσουν συνέχεια στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Στον αντίποδα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το δυνατό της ξεκίνημα και το προβάδισμα της μόλις στο 7’, αδράνησε στη συνέχεια, με το τελικό 1-1 να φέρνει τη Λουκέρνη σε δύσκολη θέση. Αν και πιο έτοιμη αγωνιστικά δεν μπόρεσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και καλείται να επιδείξει σήμερα ένα διαφορετικό πρόσωπο αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει από νωρίς τη διοργάνωση. Ξεκίνησε απευθείας από τον 3ο προκριματικό γύρο τις υποχρεώσεις της, ενώ στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα έχοντας κάνει το 2Χ2 κόντρα σε Λουγκάνο 1-2 και Γκρασχόπερς 4-3. Στόχος της για φέτος να φτάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει στις δυο προηγούμενες προσπάθειες της.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

ΑΪΚ – Παναθηναϊκός

 

 

ΠΑΣ Γιάννινα – Αλκμάαρ

 

ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου