Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – Δόξα Μαυροβουνίου 2-2 (ανάλυση αγώνα)

Παιχνίδι γκραν γκινιόλ, παιχνίδι για γερά νεύρα, παιχνίδι που δεν ενδείκνυται για καρδιακούς ήταν αυτό το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Πέλλας, σε ένα από τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής, μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας και της Δόξας Μαυροβουνίου.

Ένα παιχνίδι πάρα πολύ οριακό για την ομάδα του Μαυροβουνίου, ένα παιχνίδι όμως που για την ομάδα της Πέλλας ήταν παιχνίδι τιμής, αξιοπρέπειας, αξιοπιστίας, ένα ματς το οποίο η Πέλλα το πάλεψε απέναντι σε έναν διεκδικητή ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Ένα παιχνίδι που κράτησε σε ενδιαφέρον τους λιγοστούς φιλάθλους, καθ’ όλη την διάρκεια του, που είχε πολλές συγκινήσεις κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

Το Μαυροβούνι προηγήθηκε στο 38’ και όλοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα στο υπόλοιπο του αγώνα, ωστόσο οι παίκτες της Πέλλας μπήκαν μεταμορφωμένοι στο 2ο ημίχρονο, έβγαλαν έναν άλλο χαρακτήρα, μια άλλη ψυχική δύναμη, έδειξαν ότι είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, να τον κοιτάξει στα μάτια και να του κάνει την ζημιά.

Αυτό έγινε και στο γήπεδο της Πέλλας, όπου το Μαυροβούνι «καιγόταν» για τους τρεις βαθμούς της νίκης, θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Δόξας Μελισσίου μέσα στην Κρύα Βρύση για να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Πέλλα είχε διαφορετική άποψη και την έβγαλε μέσα στο γήπεδο στο 2ο ημίχρονο.

Ένα παιχνίδι που, στην κυριολεξία, κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού και θα μπορούσε να κάνει η Πέλλα την ολική ανατροπή με το γκολ που πέτυχε στο 85 όμως το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης στο 87’ έφερε το ματς να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Αυτή η ισοπαλία σίγουρα δεν βολεύει σε καμία περίπτωση την ομάδα του Μαυροβουνίου, που μπαίνει σίγουρα σε περιπέτειες και τα play off είναι προ των πυλών, εάν από εδώ και πέρα όλα κυλήσουν φυσιολογικά και ομαλά.

Το Μαυροβούνι δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση του, σίγουρα είχε και το άγχος της νίκης και έδειξε ότι είναι, ίσως, σε περίοδο ποδοσφαιρικής κάμψης στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, ίσως οι αγώνες των κυπέλλων να έχουν κουράσει την ομάδα, αλλά στα δύο γκολ που πέτυχε η Πέλλα πιάστηκε εντελώς αδιάβαστη η άμυνα της Δόξας και άφησε εκτεθειμένο τον Καμπαλή.

Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου