Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Λήξη της χρονιάς για τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού

Με την τελετή λήξης το απόγευμα της Τετάρτης στο θεατράκι στο Βαρόσι ολοκληρώθηκε η σεζόν 2017-2018 για την ακαδημία του Εδεσσαϊκού.

Στην τελετή έδωσαν δυναμικό παρόν τόσο τα παιδιά της ακαδημίας όσο και οι γονείς, όπως και μέλη της διοίκησης εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Τρυφωνίδης κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων της ακαδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές της ακαδημίας για τον τρόπο εργασίας τους, τη διοίκηση για τη στήριξη όλη τη χρονιά, τους χορηγούς της ακαδημίας και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό την εταιρία Man Dynamic, και όσους βοήθησαν στη φετινή προσπάθεια. Στο τέλος παρουσίασε και το νέο μέλος της διοίκησης στον τομέα της ακαδημίας κ. Μυλωνά και ενημέρωσε τους γονείς για τις κάρτες μέλους για την πρώτη ομάδα και τις παροχές αυτών.

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κ. Στεργιόπουλος έκανε μία αναφορά στο τεχνικό κομμάτι της χρονιάς και την υλοποίηση των στόχων, ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους συναδέλφους προπονητές, τον κ. Τρυφωνιδη για την αμέριστη συμπαράσταση, τη διοίκηση για την αρωγή της, τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο της ακαδημίας και τη βελτίωση των παιδιών. Στο κλείσιμο της ομιλίας του αναφέρθηκε εν συντομία και στον προγραμματισμό για τις εγγραφές και την έναρξη των προπονήσεων της νέας περιόδου.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στα παιδιά, όπου τα χαμόγελα τους με τις αναμνηστικές φωτογραφίες ομόρφαιναν τον χώρο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου