Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Μαυροβουνιώτης (Μ. Α. Πέλλας): «Παλικάρια οι παίκτες μου»

Στον Γιάννη Μίγγα μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Γιαννιτσών, ο τεχνικός του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, Κώστας Μαυροβουνιώτης.

Αναφέρθηκε στο νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό, στο εάν μπορεί να παίξει play off η ομάδα της Πέλλας και στο κατά πόσο θα παίξει ρόλο στο ποια ομάδα θα βγει στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας:

Για τη νίκη της ομάδας του: Ήταν για εμάς ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν και από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή, σε πολλή λάσπη, στην ουσία δύο μέρες κάναμε ένα χαλαρό πρόγραμμα, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες και περίμενα ότι θα πάει έτσι το παιχνίδι, είχε και τον δυνατό αέρα, δεν μας ευνόησε γιατί είμαστε μία ομάδα πολύ τεχνική, αλλά πήγαν όλα καλά. Πίστευα ότι όποιος βάλει το γκολ θα κερδίσει κιόλας γιατί έτσι πήγαινε και το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί πραγματικά, για εμένα, είναι παλικάρια, το είπα και άλλη φορά ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μέλλον, φέτος φτιάχνουμε μία ομάδα που του χρόνου και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει, το βλέπετε όλοι, όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για αυτήν την ομάδα, αυτά τα νεαρά παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ συγκινημένος, γιατί πραγματικά τα δίνουν όλα και δεν φοβούνται τίποτα. Συνεχίζουμε, δεν είπαμε ότι πάμε να βγούμε, φτάσαμε στην 4η θέση, έχουμε άλλα 5 παιχνίδια, έχουμε και τα προβλήματα μας αλλά δεν πτοούμαστε, θα συνεχίσουμε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλους.

Για το εάν ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας μπορεί να μπει στα play off: Άμα κάνουμε το απόλυτο πιστεύω ότι θα πάμε στα play off. Έχουμε άλλα δύο δύσκολα παιχνίδια, όχι ότι τα υπόλοιπα είναι εύκολα, έρχεται το Μαυροβούνι και πάμε στο Μάνδαλο, θα τα κυνηγήσουμε όλα και από εκεί και πέρα άμα βγούμε στα play off δεν θα το αφήσουμε εννοείται.

Για το εάν η ομάδα του είναι ο ρυθμιστής που θα βγάλει ομάδα στην Γ’ Εθνική: Έτσι είναι και στο Μελίσσι που πήγαμε, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι, όσοι ήταν εκεί το είδαν, θα είμαστε ο ρυθμιστής γιατί παίζουμε με το Μαυροβούνι, θα κριθεί τουλάχιστον η πρώτη θέση στο μεταξύ μας παιχνίδι, για το Μαυροβούνι φυσικά. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, τα παιδιά όλα πιστεύουν στον εαυτό τους και με τη δουλεία που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς πάμε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι έχουμε πολύ μέλλον.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου