Saturday, 20 April, 2024

Ισόπαλο το φιλικό ΠΑΟΚ Πατριαρχείο – Νίκη Αξού

Με δύο τέρματα, που σημειώθηκαν νωρίς στον αγώνα, διαμορφώθηκε το 1-1 στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ της ομάδας του Πατριαρχείου και της Νίκης Αξού.

Ο αγώνας είχε δύο ημίχρονα διάρκειας 35 λεπτών το καθένα, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ενώ  ο διαιτητής Βασιλειάδης έκανε και διάλειμμα στο 1ο ημίχρονο για να δροσιστούν οι παίκτες.

Η ομάδα του Πατριαρχείου κατέβηκε στο γήπεδο με 27 ποδοσφαιριστές και πήραν όλοι συμμετοχή, καθώς ήταν το πρώτο φιλικό για την καινούρια σεζόν, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας και ο Γιάννης Γυριχίδης ήθελε να δει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών του.

Το παιχνίδι, παρά την θερμοκρασία που επικρατούσε, ήταν αρκετά καλό και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, με την ομάδα της Αξού να είναι πιο κινητική στον αγωνιστικό χώρο μιας και για αυτήν ήταν το 3ο φιλικό παιχνίδι και είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Πολατίδης ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με ένα δυνατό βολ πλανέ  έγραψε το 0-1, ενώ το τελικό 1-1 έγινε από τον Σομονούδη (Κάτσε) με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο αριστερό δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Ζαχαριάδη.

Οι αρχικές 11αδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Πατριαρχείο (Γυριχίδης): Ογκανέζωβ, Μητρέντζης Δ., Πρέτσι, Μυτιληνέλης, Συρώκας, Σομονούδης, Κυργερίδης, Χωραφάς, Μητρέντζης Χ., Δεληπαναγιώτης Γ., Καλαϊτζής.

Νίκη Αξού (Παναγιωτίδης): Ζαχαριάδης, Ξενίδης Αλεξ., Ξενίδης Αντ., Σταυρίδης, Καρράς, Αβτζόγλου, Καμπούρης, Δημητριάδης, Τοπαλίδης, Πολατίδης, Μπάσδος Μ. του Κ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου