Friday, 19 April, 2024

Ισοπαλία 1-1 ο Αλμωπός με τη Βέροια

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας (Ελπίς Σκουτάρεως) με τον Αλμωπό στην Αριδαία
Η “Βασίλισσα” άνοιξε το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ αλλά δεν βρήκε στόχο στις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Σε ένα μέτριο και νευρικό πρώτο μέρος, η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε προβάδισμα αφού πρώτα έχασε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ . Τελικά στο 44′ ο Κυριακίδης επιχείρησε μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλμωπού αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μένιου 0-1.
Για τον Αλμωπό Αριδαίας που πήγε να αιφνιδιάσει στην αρχή του αγώνα είχε ως καλύτερη φάση, μια κεφαλιά του Ξόμπλιου στο 13′ που κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, ο Αλμωπός απείλησε στο 55′ με ισοφάριση. Ο Κιουλτζόπουλος έκανε την σέντρα και ο Σαμαρόπουλος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι της εστίας του Μπλατσιώτη Στο 63′ ο Αλμωπός Αριδαίας έφτασε στην ισοφάριση. στο 63′ λεπτό. Ο Λ. Ελευθεριάδης ανατράπηκε από τον Μουρατίδη, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο Ξόμπλιος με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-1.
Στο 77′ η Βέροια βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Μπλέτσας βρέθηκε σε κοντινή θέση εκτέλεσης, αλλά δεν έκανε καλό σουτ κι έστειλε την μπάλα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπλέτσας και στο 79′ όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μένιο και ο τερματοφύλακας του Αλμωπού απόκρουσε.
Στά τελευταία 6′ λεπτά η Βέροια αγωνίστκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη, του Μουρατίδη.
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Μωυσιάδης, Φαλτάκας) Γρεβενών από τον οποίον έχει πολλά παράπονα η Βέροια.
ΑΛΜΩΠΟΣ Μένιος, Κυριακίδης (87′ Μούλας), Κιουλτζόπουλος, Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (60′ Μεντί), Ρικάρντο, Ασλαμπάλογλου, Ξόμπλιος (82′ Στογιαννίδης), Μεντής (76′ Πολύζος), Ελευθεριάδης Λ.
ΒΕΡΟΙΑ Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (90+ Τσουλχάι), Βεργώνης, Κυριακίδης (82′ Ζυγκερίδης), Τσικόπουλος (90′ Μυλωνάς), Μπακάλης.
λαός βέροια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου