Saturday, 20 April, 2024

Ηρακλής – Εδεσσαϊκός 3-1

Με τη σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για την ομάδα του Εδεσσαϊκού, μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς.

Με αέρα… πρωταθλητή πλέον, ο Ηρακλής επικράτησε του Εδεσσαϊκού με 3-1 σκορ, ανταμείβοντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ο Εδεσσαϊκός κατά κοινή ομολογία όλων των αντιπάλων εάν και νεοφώτιστος στην κατηγορία διαθέτοντας ένα ρόστερ με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας τον στόχο που είχε βάλει αρχικά η διοίκηση.

Για τον Ηρακλή που ήδη έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συνεχίζονται καθώς στις 22 Απριλίου ξεκινάνε τα play off οπού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες του Απόλλων Παραλιμνίου, τον Τηλυκράτη Λευκάδας και τον ΝΠΣ Βόλου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Αναστάσιος Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους κυρίους Αναστάσιο Ζιγκερίδη και Θεόδωρο Χαραλαμπόπουλο του Συνδέσμου Κιλκίς. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Φωτιάδης από τις Σέρρες.

Ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά και για τις δύο ομάδες, πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρακλή στο 30 λεπτό κόρνερ κεφαλιά ο Ροβας άουτ…  Ο Ηρακλής ανεβαίνει, γκολ 1-0 ανοίγει το σκορ ο Ηρακλής στο 32 λεπτο με σουτ έξω απο την περιοχή του Πτηνόπουλου.

Ημίχρονο

Στο δεύτερο, ο Ηρακλής διπλασιάζει τα τέρματα του στο 58 λεπτό με τον Ται μετά απο εξαιρετική ενέργεια.

3-0 για τον Ηρακλή με τον Ροβα στο 70 λεπτό

Γκολ και μείωσε ο Εδεσσαϊκός σε 3-1 με τον Σκαθαρούδη στο 75 λεπτό με κοντινή προβολή μετά απο σέντρα του Κιορτση, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στις καθυστερήσεις το 3-1 παραμένει για την ομάδα του Ηρακλή

Τελικό σκορ Ηρακλής – Εδεσσαϊκός 3-1

Παρά την ήττα ο Εδεσσαϊκός κέρδισε τις εκτυπώσεις και στο σημερινό παιχνίδι.

Ηρακλής: Αμπάρης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (82΄ Καστριτσέας), Παπαδόπουλος (90΄ Κουρέλλας), Ρόβας (70΄ Κρυστάλλης), Πτηνόπουλος (74΄ Αμαραντίδης).

Εδεσσαϊκός: Βολτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργιου ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας, Ντόγος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου