Friday, 19 April, 2024

Φίλιππος Γιαννιτσών – Νίκη Αξού 3-4

«Απέδρασε» με το διπλό η Νίκη Αξού από τον Πενταπλάτανο και διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου (0-9 τον Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου).Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:00 αλλά ένα πρόβλημα με κάποιο έγγραφο από την πλευρά της Νίκης έφερε μια καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών.

Λόγω της καθυστέρησης οι παίκτες «κρύωσαν» και άργησαν να βρουν τα πατήματα τους. Μόλις το κατάφεραν άρχισαν και οι φάσεις και έφεραν ένα πέναλτι για την ομάδα της Αξού το οποίο αξιοποίησε ο Δημητριάδης και έγραψε το 0-1 στο 22’.

Ο Φίλιππος βγήκε μπροστά και 10 λεπτά μετά (32’) έφερε το ματς στα ίσια με τον Χατζηχρήστο και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Δημητριάδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Νίκη (1-2 στο 61’).

Δίλεπτα «φωτιά»

Με την Νίκη να πατάει καλά η ομάδα του Πενταπλατάνου έψαχνε την ισοφάριση και πάλι που την βρήκε στο πρόσωπο του Μωϋσίδη στο 67’ αλλά ο Βασιλειάδης δύο λεπτά μετά έβαλε ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Πλησιάζοντας στην λήξη ο Χατζηστεφάνου έκανε το 2-4 (89’) και ενώ φαινόταν ότι τα τελευταία λεπτά θα είναι διαδικαστικά ήρθε ο Δεσποτόπουλος στο 91’ να δώσει ενδιαφέρον στα λεπτά των καθυστερήσεων τα οποία όμως δεν άλλαξαν κάτι.

Εντυπωσιακή η εξέλιξη του αγώνα και δικαιώθηκαν όσοι επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο να τον παρακολουθήσουν.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των προπονητών:

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος

Επιμέλεια: Γιώργος Δημητριάδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου