Thursday, 28 March, 2024

Στην Σέντρα… «πότε ρε παιδιά θα ξεφουσκώσει το Μελίσσι»; γράφει ο Γιάννης Μίγγας

Καλημέρα καλημέρα, να είστε όλοι καλά γεροί και δυνατοί, πέρασε και το Πάσχα τα κεφάλια μέσα.

*Χάσαμε τον Κυριάκο (Πλανητάρχης), έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, θα σε θυμόμαστε πάντα.

*Ε ρε τι γλέντια έχουμε να δούμε στα 3 υπόλοιπα παιχνίδια στην Α1 κατηγορία.

*Λοιπόν κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας, εσείς που είστε υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, κράτησε ίσες αποστάσεις από τις ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση  και την συμμετοχή τους στα play off.

*Όλα τα παιχνίδια που είναι ενδιαφέροντα την ίδια ώρα την ίδια μέρα, δεν κατάλαβα με ποιο σκεπτικό η μία ομάδα να παίζει Σάββατο και οι άλλες Κυριακή;

*Δηλαδή τι θέλετε να σας πω για την ισοπαλία της Κρύας Βρύσης με το Μελίσσι; Μόλις έβαλε το γκολ και έγινε το 1-0 με τόν Σκαπέρδα τα πανηγύρια ήταν ατελείωτα, ούτε πρωτάθλημα να έπαιρνε ο Απόλλων, ζούσε για το παιχνίδι.

*Το έλεγαν μεσοβδόμαδα οι άνθρωποι στην ομάδα του Μελισσίου ότι το παιχνίδι στην Κρύα Βρύση ήταν το κλειδί για την συνέχεια κάτι ήξεραν και φοβόντουσαν. Πάντως τα παλικάρια του Απόλλωνα τίμησαν το στέμμα του πρίγκιπα του κάμπου και «έτρωγαν» σίδερα κατά την διάρκεια του αγώνα.

*Συνεχίζει το βιολί του το Μελίσσι, κοντεύει να τελειώσει το πρωτάθλημα και ακόμα να ξεφουσκώσει. Πότε ρε παιδιά θα γίνει αυτό; Η ομάδα του Θεοδόση Ντιμτσούδη τους έχει τρελάνει όλους.

*Τα play off πλέον στην Α1 κατηγορία είναι γεγονός εκτός και εάν γίνουν κάποια θαύματα και δούμε απευθείας άνοδο στην Γ’ Εθνική κάποιας ομάδος, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πολλά έχουν δει τα μάτια μου.

*Θα μείνω στην Πέλλα, στο παιχνίδι με το Μαυροβούνι (2-2), οι Πελλιώτες έδειξαν ότι στα παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους βγάζουν ένα άλλο πρόσωπο και δείχνουν την πραγματική τους αξία. Τέο τους υποτίμησες και την έπαθες την ζημιά.

*Παλιέ μου φίλε Τέο, ξέρεις ότι σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά στο είχα γράψει, «ο μπελάς έρχεται από τα κεραμίδια», λοιπόν πρόεδρε «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» άκου και εμένα, 36 χρόνια σε αυτό το άθλημα κάτι έμαθα.

*Μπουφόν όσους σταυρούς κι αν έκανες κατά την διάρκεια του αγώνα με την Πέλλα δεν έπιασαν. Κύριε Καμπαλή οι αρχαίοι Αθηναίοι έλεγαν «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

*Τέο είχες την ευκαιρία να πάρεις πρωτιά και την κλώτσησες, ξέρω τον χαρακτήρα σου αλλά ρε φιλαράκι στα γράφω γιατί τα έζησα, το ποδόσφαιρο δεν είναι αγγελικά πλασμένο, εδώ που έφτασε το πράγμα πρέπει να τρέμεις και την σκιά σου.

*Λοιπόν Βασίλη Στεφανίδη σε είδα το Σάββατο το βράδυ στην Πέλλα και κατάλαβα από τα λεγόμενα σου τι θα έβλεπα την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο. Είχες τον τρόπο σου Βασιλάκη να στείλεις τα δικά σου μηνύματα εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Συγχαρητήρια στην Πέλλα γιατί έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδος όταν προκλήθηκαν.

*Αχ ρε Τέο και τώρα για 20 μέρες και βάλε θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, πάντως ρε καλέ μου φίλε Σίμο άλλο η νίκη και οι 3 βαθμοί, τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα, και άλλο ο ένας βαθμός της ισοπαλίας. Έχει μεγάλη διαφορά.

*Α και κάτι άλλο, μη ξεχνάμε και το Μάνδαλο, έχει πολλές πιθανότητες να μπλεχτεί στα play off, ασχολούμαστε μόνο με το Μελίσσι και το Μαυροβούνι αλλά και η Δόξα Μανδάλου φωνάζει και μπορεί να κάνει την ζημιά.

*Εσείς τι λέτε μπορώ να ξεχάσω την μεγάλη νίκη της Αναγέννησης με 3-0 επί του Παλιού Μυλοτόπου; Μόνο που ο Παλιός Μυλότοπος δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα και τους 3 βαθμούς τους πήρε η ομάδα του Κώστα Σαββουλίδη άνευ αγώνα!!!!

*Άξια πρωταθλήτρια και πέρα για πέρα δίκαιη η άνοδος της Αξού στην Α1 κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Χαρμάνα είχε διάρκεια, είχε σταθερότητα και σοβαρότητα, δεν χαρίστηκε σε κανέναν και αυτό έκανε και μέσα στο Σταυροδρόμι που καιγόταν για βαθμούς, πήρε την νίκη με 0-1.

*Τώρα να σε δω Τσάρτσα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, έφτασες μια ανάσα από το Σταυροδρόμι και θέλω να δω τι χαρακτήρα θα βγάλει η ομάδα σου.

*36 χρόνια στα γήπεδα, αυτό δεν το ξαναείδα που έγινε στο παιχνίδι Σαρακηνοί – Φούστανη 17-0. Τι να σχολιάσω; Δηλαδή τι πιστεύουν ότι έκαναν, κανένα μεγάλο κατόρθωμα; Βρήκατε παλικάρια μια ομάδα πεσμένη, από την καφετερία, και την βάλατε 17 γκολ. Μπράβο παλικάρια, με αυτό που κάνατε όλος ο νομός συζητάει αρνητικά και σχολιάζει αυτό το κατόρθωμα σας. Τα συγχαρητήρια μου!!!!

Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου