Friday, 26 April, 2024

Πρόεδρος ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ Κώστας Μποζίδης: Όποιος κατέστρεψε το Γήπεδο μας…

Ο Πρόεδρος της ομάδας της Σκύδρας περιγράφει στο προσωπικό του προφίλ στο φβ την κατάσταση που δημιούργησε κάποιος-οι, στο γήπεδο:
“Μέχρι τώρα κρατάω χαμηλούς τόνους και είμαι ευγενικός με όλους, διότι έχω μια θέση σε μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει.
Αυτό λοιπόν δεν μου επιτρέπει να αντιμετωπίζω όπως πρέπει κάποιους “ανθρώπους” που με τη συμπεριφορά τους ζημιώνουν την ομάδα μου και δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινότητα των αθλητών που επισκέπτονται κάθε μέρα το Γήπεδο Σκύδρας, το οποίο παλεύουμε καθημερινά να κρατάμε σε επιθυμητή κατάσταση.


Ενημερώνω λοιπόν τον “Μ..ακα”, γιατί περί τέτοιου πρόκειται, ότι αν κάνει το λάθος και εμφανίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (story, foto, video) τον τρόπο με τον οποίο κατέστρεψε το Γήπεδο μας, δεν θα ειμαι τόσο ευγενικός όσο ήμουν μέχρι σήμερα, για αυτό καλύτερα ας το κρατήσει για τον εαυτό του.
Επίσης, παρακαλώ όλο τον κόσμο να σέβεται την προσπάθεια που κάνουμε όλοι, για να διατηρούμε σε καλή κατάσταση το γήπεδο και να δίνουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να αθλειται…”
Με τιμή
Κώστας Μποζίδης
Πρόεδρος ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου