Tuesday, 16 April, 2024

Νικηφόρο ντεμπούτο του Δ. Τομπάζη με τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Νικηφόρο ντεμπούτο του Δ. Τομπάζη με τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Σπουδαία νίκη επί του Καμπιανιακού πήρε ο Απόλλων, που επικράτησε με 1-0 του Καμπανιακού στην Κρύα Βρύση, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Τομπάζη στον πάγκο της ομάδας. Αυτός ήταν ο 7ος βαθμός στα τελευταία τρία παιχνίδια για τον «πρίγκιπα του κάμπου», που δείχνει να ανακάμπτει μετά το κακό ξεκίνημα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πέτρος Σιδηρόπουλος στο 34΄ με προβολή, αξιοποιώντας ολιγωρία της άμυνας, ενώ στο 49΄ ο Φλαρούντζος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Κηπουρός μπλόκαρε τη μπάλα. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπάλλιο, Δουρμουζή και Χρήστου, ωστόσο δεν το κατάφεραν και παρέμεινε το τελικό 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4/11, ο Απόλλων έχει δύσκολη αποστολή στο Αγιονέρι με τον τοπικό Εθνικό.

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Τομπάζης Δ.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Σέρα, Νήρλας, Πετρίδης, Βοτάρης, Σιδηρόπουλος Π. (66΄ Καρυπίδης), Gjeloshani (75΄ Χ΄΄στεφάνου), Φλαρούντζος (61΄ Κίτσας), Ivic.

Καμπανιακός (Γιαμουρίδης Ι.): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μαυρίδης (46΄ Κουντουράς), Ταχμαζίδης (75΄ Πασσιαλής), Πάλλας (58΄ Μπάλλιος), Σαπανίδης, Χρήστου.

vathmologia-apollon

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου