Friday, 19 April, 2024

Μικτές Πέλλας στην Ιταλία! Πρώτος Αγώνας: CR LAZIO – ΕΠΣ  ΠΕΛΛΑΣ ​3-0

​«Έσφαξε» τους Νέους η διαιτησία

Η απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αντικατοπτρίζει την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη για το τουρνουά «Roma Caput Mundi».

​Η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας ηττήθηκε από την οικοδέσποινα ομάδα του τουρνουά CR LAZIO, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Μικτή μας ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και ήταν ανώτερη σε όλες τις γραμμές  παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο και αξιοθαύμαστο σύνολο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

​Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η αντίπαλη ομάδα παίζοντας σκληρό και αντιαθλητικό ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές με την πλήρη ανοχή της διαιτητικής τριπλέτας, η οποία με συνεχή και εσφαλμένα σφυρίγματα έβαζε την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή μας με αποκορύφωμα την φάση του 10΄ λεπτού που σε καθαρό διώξιμο της μπάλας ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η αντίπαλη ομάδα αφού αρχικά ο τερματοφύλακας Ντιντιλάς απέκρουσε και ο Stefano Lampis κέρδισε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι γράφτηκε το 1-0.

Στο 15΄ λεπτό του αγώνα και από εμφανή θέση οφσάιντ ο Domeniko Stazi πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0.

​Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένα επιθετικό μονόλογο των ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Πέλλας χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Δημόπουλο, Καράμπελα, Ευφραιμίδη, Σφέτκο και Χαραβιτίδη για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

​Αντί αυτού όμως στην μοναδική  αντεπίθεση που πραγματοποίησε 5΄ λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα η ομάδα της Lazio κατάφερε με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  του Davide Esposito να κάνει το 3-0.

​Από τη Μικτή ομάδα της Πέλλας δεν υστέρησε κανείς και απέσπασαν όλοι θετικά σχόλια για την εμφάνιση τους.

ΕΠΣ Πέλλας: Ντιντιλάς, Αλεξανδρίδης, Τσιτσάγκας, Παπαδόπουλος Κ. (Μαυρομάτης), Χαραβιτίδης, Ευφραιμίδης (Σγουρούδης), Πανταζίδης (Παπαχρήστου), Σφέτκος, Καράμπελας, Δημόπουλος (Κουλούδης), Παρούτογλου (Κατικαρίδης).

*Τα γκολ 10′ πέναλτι και 14″ Labis και 79″ esposito.

Εκτός από Τουμανίδη και Δομοκτσίδη (τερματοφύλακας) όλοι οι άλλοι μπήκαν αλλαγή. ​

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Αλβανία – Μάλτα 5 -1

Αύριο η Μικτή της ΕΠΣ Πέλλας αντιμετωπίζει την ομάδα της Αλβανίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου