Thursday, 28 March, 2024

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – Δόξα Μελισσίου 1-1

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πέλλας, στο Δημοτικό Στάδιο Πέλλας, διεξήχθη το ντέρμπυ, μεταξύ του ισχυρού και ανανεωμένου, τοπικού Μ. Αλεξάνδρου και της πρωτοπόρου και αήττητης Δόξας Μελισσίου

παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν και έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ  μπήκαν δυνατά στον αγώνα, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν κι έχασαν 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Νορσάτζε, Μαμή και Σιδηρόπουλο, χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 40΄ από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ρέκος έγραψε το 1-0.

Μετά το γκολ οι παίκτες των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά στο 45΄ σε φάουλ του Σιδηρόπουλου η μπάλα βρήκε το δοκάρι της γηπεδούχου και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Με τη λήξη του ημιχρόνου φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με άγριες διαθέσεις κινούμενοι κατά του διαιτητή Βαμβακά και φραστικά κατά των ποδοσφαιριστών της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, αλλά, έληξαν γρήγορα με την παρέμβαση  των ψυχραιμότερων.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 52΄ με δυνατό ο Σιδηρόπουλος (Πέπε) έγραψε το 1-1.

Στη συνέχεια και μέχρι τέλος  οι φιλοξενούμενοι έχασαν 2-3 ευκαιρίες με τον νεοεισελθόντα Ρομαντζή. Και τελικά το ντέρμπυ έληξε χωρίς νικητή.

Από τη Δόξα διακρίθηκαν οι: Φωστηρόπουλος, Φάβας, Βερβελές, Σιδηρόπουλος, Τζάτζης και Χατζηδάκης.

Η διαιτησία του κ. Βαμβακά Φ. και των βοηθών καλή.

Σύνθεση Δόξας Μελισσίου: (Σ. Ντιμτσούδης) Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Βερβελές, Τζάτζης, Φάβας, Νορσάτζε (Ιτσκος), Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος (Λιτοβολής), Μιχαηλίδης, Μαμής (Ρομάντζη).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου