Wednesday, 24 April, 2024

Καταγγελία του Άρη Παλαιφύτου για τη διαιτησία

Καταγγελία του Άρη Παλαιφύτου για τη διαιτησία

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΑΡΗΣ» Παλαιφύτου θέλει να καταγγείλει την διαιτησία των κυρίων Καρυπίδη Μιχάλη και του βοηθού Μίσκου Ευάγγελου στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ασπίδας Γυψοχωρίου.

Οι εν λόγω κύριοι προχώρησαν από κοινού σε διακοπή αρκετών λεπτών του ήρεμου και χωρίς καμία ένταση μεταξύ αντίπαλων ποδοσφαιριστών αγώνα, λόγω απλής διαμαρτυρίας (χωρίς καμία εξύβριση) του προπονητή μας για μη καταλογισμό φάουλ . Κατά την πορεία του προς τα αποδυτήρια ο διαιτητής αγώνα Καρυπίδης ειρωνευόταν με προκλητικό τρόπο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα και να προβεί σε αποβολές παικτών κρατώντας επιδεικτικά την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια, και ευρισκόμενος εντός των αποδυτηρίων, άνοιξε την πόρτα και προχώρησε σε εξυβρίσεις προς πάσα κατεύθυνση. Μετά το τέλος του αγώνα (χωρίς να κρατήσει τον προβλεπόμενο χρόνο καθυστερήσεων λόγω των αλλαγών) σημείωσε ανακριβή και ανυπόστατα στοιχεία στο φύλλο αγώνος εις βάρος ποδοσφαιριστών που ουδέποτε του ανέφεραν τα καταγεγραμμένα. Όταν μετά την υπογραφή με επιφύλαξη του αρχηγού της ομάδας μας οι θιγόμενοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας του ζήτησαν σε ήπιο τόνο να εξηγήσει το περιεχόμενο των γραφομένων εκείνος απάντησε απειλώντας με μηνύσεις.

Όλη η φίλαθλη Πέλλα γνωρίζει το ήθος των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα μας και μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματα της. Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε άλλοθι για την ήττα μας ούτε θέλουμε να μειώσουμε την ποδοσφαιρική νίκη του αντίπαλου σωματείου. Πολύ απλά μας ενοχλεί όταν κάποιοι άνθρωποι υποτιμούν την νοημοσύνη μας και επιχειρούν απροκάλυπτα να αμαυρώσουν την εικόνα μιας ιστορικής ομάδας όπως η δική μας, μη σεβόμενοι τον ιδρώτα και την αγνή προσπάθεια νέων παιδιών που έχουν θυσιάσει κόπο και χρήμα για την αξιοπρεπή ποδοσφαιρική συμμετοχή σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Το σωματείο του Άρη Παλαιφύτου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να προστατέψει την ομάδα από τέτοιου είδους συμπεριφορές και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Με τιμή
Α.Σ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου