Thursday, 28 March, 2024

Καταγγελία της Ποντιακής Νεολαίας Κρύας Βρύσης για τη διαιτησία

Το Δ.Σ του Σωματείου «Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης» έπειτα από τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

με αποδέκτες:
Τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
Την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας
Την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ
Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε και να καταγγείλουμε προς κάθε κατεύθυνση τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας, με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων την Κυριακή 9-12-2018 στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατάδων Δήμου Πέλλας. Σε έναν αγώνα, ο οποίος θα έπρεπε να είχε αξιολογηθεί διαφορετικά διότι αποτελούσε ντέρμπι κορυφής με βάση τον βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ .
Το Σωματείο μας πιστό σε αρχές και αξίες που διέπουν το ποδόσφαιρο, ουδέποτε απασχόλησε με την συμπεριφορά του την διοργανώτρια αρχή, τις επιτροπές αυτής, τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, τους φιλάθλους της Πέλλας και τέλος τους διαιτητές και βοηθούς αγώνων.
Αν κάποιοι το εκλαμβάνουν αυτό ως αδυναμία «Πλανώνται πλάνη οικτρά». Το αντίθετο μάλιστα, αυτό δηλώνει έναν αθλητικό σύλλογο που σέβεται τους πάντες και είναι τόσο δυνατός, ώστε να μπορεί να υπερασπίσει τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας του.
Καταγγέλλουμε τον διαιτητή της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Ιορδάνη Κατεριάδη και τον βοηθό Αλμαλιώτη Αν. για αλλοίωση αποτελέσματος, για προκλητικά απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο σύλλογο μας, διότι δεν εφάρμοσε τον ΚΑΠ σε πολλές περιπτώσεις, του ποδοσφαιριστή των Γαλατάδων με Αρ. Δελτίου ΕΠΟ 1153689 Μπαρδάκα Τραϊανού ο οποίος τυγχάνει να είναι και αρχηγός της ομάδας, ανέχθηκε την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του 16 χρόνου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Βοηθός Δεμερτζής Χρήστο ο οποίος ήταν άριστος.
Αυτής της ποιότητας διαιτησίες γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και αποτελούν την κύρια αιτία για την απομάκρυνση φιλάθλων από τα γήπεδα, την αποχή των παραγόντων από τις ομάδες και τέλος την έξαρση της βίας που αποτελεί μάστιγα για την κοινωνία που ζούμε.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο μας επιφυλάσσεται ότι θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο απέναντι στους υπαίτιους για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του.
Κρύα Βρύση 14/12/2018
Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου