Wednesday, 24 April, 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Συγκίνηση στη βράβευση ποδοσφαιριστών και φιλάθλων (foto-vid)

Η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας, πέρασε στην ιστορία με μεγάλη επιτυχία, καθώς το κέντρο δεξιώσεων στο οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής

γέμισε ασφυκτικά με περισσότερους από 500 καλεσμένους.

Μεταξύ αυτών, που τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή του ποδοσφαίρου, παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία, όπως και φίλαθλοι.

Συμμετείχαν πάνω από 25 πρόεδροι άλλων ποδοσφαιρικών Ενώσεων, ενώ και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος παραβρέθηκε προσκεκλημένος του Προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Α. Αντωνίου. Επίσης, το παρών έδωσαν πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στα γήπεδα, όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου, Κ. Μαλιούφας, κοκ, ο τέως Υφυπ. Αθλητισμού Γ. Ορφανός, κ.α.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι: «Αυτό που επαγγελθήκαμε προεκλογικά, αυτό που υποσχεθήκαμε, θα το κάνουμε πράξη με όποιο κόστος, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρει τη χαμένη του αίγλη. Εμείς προερχόμαστε από τα σπλάχνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να αγνοούμε βέβαια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που είναι η βιτρίνα της χώρας…».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Α. Αντωνίου είπε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξε σελίδα και μπήκε σε μια νέα εποχή. Δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, ισότιμο, χωρίς εμπάθειες και εμμονές του παρελθόντος…».

Στη συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους το 2017, διαιτητές, παλαίμαχοι και νυν ποδοσφαιριστές, ομάδες και φίλαθλοι. Ιδιαίτερες στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας ήταν αυτές της βράβευσης του Μ. Τοσουνίδη και του Χρήστου Παυλίδη που τιμήθηκαν για τον αγώνα ζωής και δύναμης που δίνουν και επιδεικνύουν καθημερινά με τους παραβρισκόμενους να τους δίνουν το πιο εγκάρδιο χειροκρότημα…

Όλοι όσοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους το 2017:

Παπαδόπουλος Νίκος παλαίμαχος διαιτητής

Καραντώνης Χρήστος παλαίμαχος διαιτητής

Μπίνος Δημήτριος παλαίμαχος διαιτητής

Οι προπονητές:

Τυριακίδης Γιώργος

Λιτοβολής Πέτρος

Χαρμάνας Κώστας

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:

Παπαϊώαννου Λάκης

Σαπουντζής Αντώνης

Νεοφυτίδης Ιωάννης

Τοσουνίδης Χαράλαμπος

Παυλίδης Χρήστος

Ποδοσφαιριστές:

Στράντζαλη Κωνσταντίνα

Πλιόγκας Ηλίας

Παράγοντες: Μήτσκος Κωνσταντίνος

Γαλάνης Γιώργος

Κατικαρίδης Νίκος

Τσορμπας Κώστας

Φίλαθλος: Κωνσταντινίδης Βασίλης

Κύπελλο Ήθους: Νίκη Βορεινού

Δημοσιογράφος: Πέλλα τηλεόραση και ο ιδιοκτήτης Η. Κοσκινόπουλος

Οι καλύτεροι διαιτητές περσινής περιόδου σύμφωνα με παρατηρητές:

Γιάγκος, Ταγκαλίδης, Σεμερτζής

Οι καλύτεροι βοηθοί: Κουπαράνη, Δέλλιος, Τετραγώνης

Χορηγός της όλης εκδήλωσης: Ι. ΚΤΕΟ Γιαννιτσών, eco control, Δουβαντζής – Πένογλου, 2ο  χλμ Γιαννιτσών – Εδέσσης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου