Tuesday, 16 April, 2024

Εθνικός Γιαννιτσών – Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης 5 – 0

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλωνας μετά από 8 αήττητα παιχνίδια σ΄ ένα αδιάφορο και τυπικής διαδικασίας παιχνίδι

Η δυνατή βροχή που προηγήθηκε του αγώνα έκανε τον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα βαρύ, με τον Εθνικό να δείχνει πιο σοβαρός στο παιχνίδι του, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
11ο ο Πέλκας αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή με ωραίο σουτ στην δεξιά γωνία του Καρακούτση θ΄ ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.


18ο ο Λούτσης μέσα από την μεγάλη περιοχή με πλασέ θα σημειώσει το 2 – 0.
31ο και πάλη ο Λούτσης με ωραίο σουτ θα σημειώσει το 3 – 0, σκορ ημιχρόνου.
50ο ο Πανταζίδης από δεξιά θα σουτάρει στην κλειστή γωνία του Καρακούτση ο οποίος αποκρούοντας η μπάλα θα χτυπήσει στην ρίζα της καθέτου δοκού περνώντας προς την εστία του η μπάλα και τον Γαβριηλίδη να την διώχνει λίγο πριν την γραμμή του τέρματος.
75ο ο Κηλίκης με ωραίο σουτ θα σημειώσει το 4 – 0
87ο εκτέλεση φάουλ του Μποζίδη από αριστερά η μπάλα θα τραντάξει τα΄ οριζόντιο δοκάρι.
90ο ωραίο μακρινό σου του Μπαμπαλή θα διαμορφώσει το τελικό 5 – 0
Η διαιτησία του κ. Βαμβακά Φ. με επόπτες τους κ.κ. Αδραμάνη, Σηπάκη χωρίς προβλήματα.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Δομουκτσίδης (46ο Ντιούδης), Πρέμπτσης (68ο Ροίδης), Γρηγοριάδης, Βοτάρης, Γκογκολούδης, Καμπάνης, Πέλκας (57ο Τοπαλίδης), Μπαμπαλής, Λούτσης, Πανταζίδης, Κηλίκης,
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ. ΒΡΥΣΗΣ (ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τογρουζίδης (31ο Τσάλμας), Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (55ο λ.τ. Μποζίδης), Καλφούτσος, Σκαπέρδας (69ο Αντωνιάδης), Βεζυριανόπουλος, Δημόπουλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου