Thursday, 25 April, 2024

Δόξα Μανδάλου – Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης 1 – 0

Άδικη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ήττα του Απόλλωνα ο οποίος αν και αγωνίστηκε έχοντας στην διάθεσή του μόλις 11 παίκτες αγωνιστικά τα πήγε πάρα πολύ καλά

απέναντι στη φιλόδοξη και ίσως στην πιο φορμαρισμένη ομάδα φέτος της κατηγορίας. Ένα σουτ στο δεύτερο μέρος έκρινε το τελικό αποτέλεσμα αν και την κλασικότερη ευκαιρία για την επίτευξη ενός τέρματος την είχε ο Απόλλωνας. Οι γηπεδούχοι μακριά από τον καλό εαυτό τους τα βρήκαν αρκετά σκούρα απέναντι στον αδιάφορο μεν αλλά μαχητικό δε Απόλλωνα. Ο αγώνας σε γενικές γραμμές δεν είχες πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
1ο ο Καραδήμος μόνος του από αριστερά και διαγώνια θα πλασάρει αλλά ο Σκαπέρδας από σωστή θέση θ΄ αποκρούσει σταθερά την μπάλα.
49ο ο Δημόπουλος από δεξιά θα βγάλει ωραία πάσα στο ύψος του πέναλτι για τον ολομόναχο Παπαδόπουλο το πλασέ του οποίου θα φύγει πολύ πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία ν΄ ανοίξει το σκορ.
59ο ο Καραδήμος σε μία ανύποπτη φάση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σκαπέρδα ο οποίος ενδεχόμενα να αιφνιδιάστηκε για την γρήγορη κίνηση του επιθετικού, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.
87ο ο αρχηγός του Απόλλωνα Τσιρακίδης θα δεχθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη γι΄ αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή.
Η διαιτησία του κ. Δεμερτζή Χ. με επόπτες τους κ.κ. Ζιώγλη Αλμαλιώτη καλή.
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ (ΑΝΤΩΝΑΣ Ν.): Ακριτίδης, Τσελεπής, Μαυρομάτης, Τζούρτζος, Τσιλογλανίδης (58ο Τόπκας), Μπουρνάζης, Καραδήμος, Αναστασιάδης (79ο Βαίδης), Ιωαννίδης (90ο Παπαδόπουλος Κ.), Παντελίδης, Κουτρούμπαλος
ΑΠΟΛΛΩΝ Κρύας Βρύσης (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης Πα., Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος, Μποζίδης, Τογρουζίδης, Torra.

*φωτο αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου