Thursday, 28 March, 2024

Δόξα Εξαπλατάνου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1960 0 – 0

Ο Απόλλωνας πήρε την ισοπαλία μέσα στον Εξαπλάτανο ενώ θα μπορούσε να πετύχει και τη νίκη εάν ήταν πιο αποτελεσματικός στις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που είχε μπροστά στα καρέ της Δόξας

Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές αδιάφορο και για τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι ακίνδυνοι επιθετικά εκτός από μία καλή φάση που δημιούργησαν, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που εάν ήταν ποιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει έστω ένα τέρμα.


Το πρώτο μέρος ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου ελέγχοντας το ο Απόλλωνας, αλλά χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως καλύτερο επιθετικά κυρίως για τους Απόλλωνιστές.
Στο 52ο ο Παπαδόπουλος θα φύγει στην αντεπίθεση και πλασάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα διώξει σωτήρια με την προέκταση του ποδιού του ο Καρακούτσης στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 57ο ο Δημόπουλος από δεξιά θα βγάλει παράλληλη πάσα με στην εστία της Δόξας και στο δεύτερο δοκάρι σε ορθάνοικτη εστία ο Τσάλμας θα πλασάρει από κοντά άουτ.


75ο θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντόγκαρης, αποβαλόντας τον με κόκκινη ο διαιτητής μετά το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σκαπέρδα φεύγοντας ο τελευταίος στην αντεπίθεση.
Στο 77ο η φάση του αγώνα με τον Παπαδόπουλος να εκτελεί αριστοτεχνικά απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι χτυπώντας στην πλάτη του Δημητριάδη και καταλήγοντας έπειτα σε κόρνερ.


Η διαιτησία του κ. Καρατζά με επόπτες τους κ.κ. Αποστολούδα, Κουπαράνη καλή σε γενικές γραμμές.
ΔΟΞΑ ΕΠΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ Ι.): Δημητριάδης, Ντόγκαρης, Κιλικής, Γιαννούλτσης, Ηλιάδης, Αδραμάνης, Μανόγλης, Χότζιας, Παπαδόπουλος, Χαλκίδης, Μποζίνης
Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, Τογρουζίδης, Καλφούτσος (70ο Αντωνιάδης), Σκαπέρδας, Τσάλμας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος Γ.,

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου