Friday, 29 March, 2024

Βαγγέλης Ντίσιος: «Να διαχειριστούμε σωστά το 2/2»

Βαγγέλης Ντίσιος: «Να διαχειριστούμε σωστά το 2/2»

Χαμηλούς τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας κράτησε ο προπονητής του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης μιλώντας στον «Λόγο της Πέλλας» μετά τη νίκη με 2-1 επί του Κιλκισιακού. Ο Βαγγέλης Ντίσιος τόνισε πως ήταν κομβικό το χρονικό σημείο που επιτεύχθηκαν τα δύο τέρματα και εξέφρασε την άποψη πως η Ειρηνούπολη έχει πράγματα να αποδείξει παρά το κακό ξεκίνημα. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Για το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας: «Σίγουρα δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο ότι είχαμε πολύ καιρό να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας μπροστά στον κόσμο μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο που μπήκε πολύ δυνατά».

Για τα δύο γκολ πριν το ημίχρονο: «Όταν πετυχαίνεις δύο τέρματα στο τέλος του ημιχρόνου σου δίνει φτερά και απογοητεύει τον αντίπαλο. Όπως είδαμε βέβαια ο Κιλκισιακός δεν τα παράτησε και πάλεψε μέχρι το τέλος, καταφέρνοντας να μειώσει».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ειρηνούπολη: «Ο αντίπαλος είναι «πληγωμένος». Όταν έχεις χάσει δύο παιχνίδια που κρίθηκαν στο γκολ είναι δύσκολα. Σίγουρα δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα, θα παλέψει για τη νίκη. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το 2/2 και να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι που γνωρίζουμε καλά με σοβαρότητα και χωρίς να τους υποτιμήσουμε και να επηρεαστούμε επειδή έχουν μηδέν βαθμούς. Διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες που θα θέλουν να αποδείξουνε κάποια πράγματα στους φιλάθλους της ομάδας και γενικότερα της Ημαθίας».

Για τη στήριξη του κόσμου απ’ όλο το νομό: «Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε δεχτεί παραινέσεις και πολλά συγχαρητήρια απ’ όλο το νομό και τους ευχαριστούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω –και ζητάω συγνώμη που το παρέλειψα– όλο τον κόσμο που μας ακολούθησε στα Μουδανιά. Ήταν συγκλονιστικός και όπως και σήμερα εμψύχωσε την προσπάθεια της ομάδας. Τους ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε να είναι δίπλα μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου