Wednesday, 24 April, 2024

Βαγγέλης Ντίσιος: «Δικαίωση των προσπαθειών ολόκληρης της χρονιάς»

Βαγγέλης Ντίσιος: «Δικαίωση των προσπαθειών ολόκληρης της χρονιάς»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Ντίσιος μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα της Κρύας Βρύσης με την Ειρηνούπολη και την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Ο προπονητής του Απόλλωνα έκανε λόγο για δικαίωση των κόπων ολόκληρης της χρονιάς, τονίζοντας πως επιτυχία ανήκει στους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της ομάδας, ενώ τέλος αφιέρωσε την άνοδο στην οικογένειά του.

Για την πορεία και την άνοδο του Απόλλωνα: «Είναι η δικαίωση των προσπαθειών ολόκληρης της χρονιάς. Δεν ήταν καθόλου εύκολη, αποφασίσαμε ότι για να είμαστε δυνατοί θα πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε ματς. Καταφέραμε να στεφθούμε πρωταθλητές στο νομό και να μπούμε στα μπαράζ. Εκεί δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και μετά το δυνατό ξεκίνημα κάναμε σωστή διαχείριση».

Για την ομάδα της Ειρηνούπολης: «Είχαμε να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι με μία ομάδα που δεν άξιζε να τελειώσει τα μπαράζ με μηδέν βαθμούς. Αδικήθηκε σε κάποια ματς από διαιτητικά λάθη και το λέω με πλήρη ευθύνη. Παρόλα αυτά ήρθε να παίξει ένα ελεύθερο παιχνίδι. Εμείς από τη μεριά μας έπρεπε να ξεπεράσουμε το άγχος κάτι που τελικά καταφέραμε και βρισκόμαστε στην Γ΄ Εθνική».

Για το που αφιερώνει αυτή την άνοδο: «Καταρχάς η επιτυχία ανήκε στους παίκτες αλλά και τους παράγοντες που είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω την άνοδο στην οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να μου παρέχει τα πάντα. Η δουλειά του προπονητή είναι δύσκολη, δυστυχώς σαν λαός δεν έχουμε υπομονή. Καμιά φορά το άγχος και τη στεναχώρια της δουλειάς τη μεταφέρουμε στο σπίτι, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου που το υπομένει. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που υπερέβαλαν εαυτούς τον καιρό που είμαστε μαζί».

DSC_1258

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου