Tuesday, 23 April, 2024

ΑΣ ΣΚΥΔΡΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 3-0

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα της Σκύδρας να “καθαρίσει” το παιχνίδι στην έδρα της παίρνοντας το τρίποντο χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει υψηλές ταχύτητες απέναντι στον Φίλιππο Σταυροδρομίου.
Η πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε για την εποχή δεν ήταν και ο καλύτερος σύμμαχος ούτε για τους παίκτες αλλά ούτε και για τους τολμηρούς φιλάθλους που αψηφώντας το δριμύ ψύχος έδωσαν το παρών τους στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Σκύδρας.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε και 1΄σιγή στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη της ΑΕ Χαρίεσσας που έχασε την ζωή του στο γήπεδο την προηγούμενη βδομάδα.
Από τον πάγκο των γηπεδούχων απουσίαζε και ο τεχνικός της ομάδος Ματθαίος Παπαιωάννου που υπεβλήθη το πρωί του Σαββάτου σε επέμβαση μηνίσκου και τη νίκη τη σημερινή οι παίκτες και το ΔΣ της ομάδος την αφιέρωσαν στον τεχνικό τους με τις καλύτερες ευχές για την επιστροφή του.


Το τιμόνι στον πάγκο ανέλαβε όπως συνήθως ο πρόεδρος της ομάδος Κώστας Μποζίδης με την βοήθεια του Κώστα Ινεμπολίδη και Νίκου Λαζαρίδη .
Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις με πολλές φάσεις αφού πάιχτηκε κυρίως στο κέντρο με τους φιλοξενούμενους του Κώστα Αλεξανδρίδη να παίζουν ”μουδιασμένα” και να μην καταφέρνουν να σπάσουν το τείχος των γηπεδούχων.
Τα 3 τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν στο 1′ μόλις λεπτό ο Νικολάκης Ελέζι, στο 38′ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, κια στο 44΄ο συνήθης ύποπτος Πάρης Γρωργίου.
Στην επανάληψη και στο 60′ σε εκτέλεση φάουλ του Καραφουλίδη ο πορτιέρο του Σταυροδρομίου Πέτρος Δεληγιαννίδης είπε όχι με θεαματική απόκρουση .
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Αργυρό,Κεσίσογλου Τσαλκάνη
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ (Μποζίδης Κώστας) Καισίδης Λεκάκης Μέγας (20′ Φαντίδης Σ.) Σέχι Γάτσος Καραφουλίδης Χαραλαμπίδης Χατζηγεωργίου Ελέζι Στοικάκης (65′ Κουκούλης) Γεωργίου(46′ Αλμπάνης)
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (Αλεξανδρίδης Κώστας) Δεληγιαννίδης Μαζελιού (75 Θεοδώρου Π.) Γραμματικόπουλος Γκέλος Τογρουζίδης Κουκούδας Μαυρομάτης Σκορντίλεβα Αραπι(75΄Τσέλα) Χατζηβασιλειάδης Θεοδώρου Α.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου