Thursday, 28 March, 2024

Μεθοδικά και στοχευμένα ενισχύεται ο Απόλλωνας !

Μεθοδικά και στοχευμένα ενισχύεται ο Απόλλωνας !

Με αστραπιαίες κινήσεις του Δ.Σ. και προσωπικά του προέδρου του Απόλλωνα Γιάννη Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές για την ενίσχυση του Απόλλωνα, μετά τις δύο πρώτες μεταγραφές του 17 χρονου μεσοεπιθετικού Τάσου Σιδέρη και του 32 χρονου αμυντικού Μάκη Μισαηλίδη τις προηγούμενες ημέρες !
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Νύρλος Στέλιος προερχόμενος από την ΚΑΒΑΛΑ ομάδα Γ΄ Εθνικής. Ο Νύρλος κατάγεται από την ΛΑΚΚΑ, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΛΑΣ Μήνου – Βοιτσίδη συνέχισε να αγωνίζεται στον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών στην Γ΄ Εθνική και στην συνέχεια μεταγράφηκε στον ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ με τον οποίο αγωνίστηκε σε 38 αγώνες για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.Το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ΚΑΒΑΛΑ.
Επίσης αποκτήθηκε ο 24 χρονος επιθετικός Γκότσης Μιχάλης από την ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ. Ο Γκότσης έχει πετύχει μέχρι σήμερα 10 τέρματα με τα χρώματα της Δόξας βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης των σκόρερ της Α1 κατηγορίας.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις στον μεταγραφικό τομέα για την περεταίρω ενίσχυση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου