Friday, 26 April, 2024

Εύκολη νίκη για τον Εθνικό Γιαννιτσών

Εύκολη νίκη για τον Εθνικό Γιαννιτσών

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ο Εθνικός επικράτησε με 4-1 του Όλυμπου Αψάλου στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη στις 14:30 με τον Ηρακλή Άσπρου.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Τσάλμας με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και δύο λεπτά αργότερα ο Πέτρος Σιδηρόπουλος εκτέλεσε πέναλτι, ο τερματοφύλακας έπεσε σωστά, αλλά στην επαναφορά ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων έκανε το 2-0. Στη φάση της ανατροπής ο Ατζαμιδάκης απέβαλε λανθασμένα το πρώτο γκολκίπερ της Αψάλου, Κώστα Καραϊσσαρίδη. Στη συνέχεια το 3-0 έκανε ο Αντωνιάδης από κοντά και το τέταρτο γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Τσάλμας. Το μόνο που κατάφερε ο Όλυμπος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταρπάνη.

Όλα καλά με Τσίκο

ethnikos2

Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα οι Νίκος Τσίκος και Μάριος Τζάτζης συγκρούστηκαν με τα κεφάλια στον αέρα, με αποτέλεσμα ο πρώτος να πέσει στο έδαφος δείχνοντας να έχει πρόβλημα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο κατέφθασε στο γήπεδο περίπου μισή ώρα αργότερα, αφού αρχικά πήγε στο γήπεδο της Αναγέννησης! Τελικά παρέλαβαν τον Τσίκο, ο οποίος μέχρι τότε ήταν ξαπλωμένος στο χορτάρι, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι μια χαρά και θα μείνει προληπτικά σήμερα στο νοσοκομείο.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου