Saturday, 20 April, 2024

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού Γαλατάδων

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού Γαλατάδων

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Γαλατάδων διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη του οποίου οι αποφάσεις έκριναν και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Εδεσσαϊκό. Ο κύριος αυτός φρόντισε από νωρίς να αφήσει την ομάδα μας με 10 παίκτες, για να κάνει το έργο της ομάδας του Εδεσσαϊκού πιο εύκολο. Σε όλες τις φάσεις εφάρμοζε τον κανονισμό μόνο για την ομάδα μας, κιτρινίζοντας τους περισσότερους παίκτες της, ενώ στον αντίποδα αρκέστηκε σε παρατηρήσεις για τους παίκτες της ομάδας του Εδεσσαϊκού.

Πεποίθησή μας είναι πως η ομάδα του Εδεσσαϊκού είναι τόσο μεγάλη που δεν χρειάζεται να έχει αυτή τη μεταχείριση από τη διαιτησία, γιατί μειώνουν την αξία της και τις προσπάθειές της. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Γαλατάδων, που πάντα σέβεται τους θεσμούς της ΕΠΣ Πέλλας, καταλογίζει δόλο στον παραπάνω διαιτητή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ήρθε στο γήπεδό μας με συνοδεία αστυνομίας και ασφάλειας με πολιτικά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ας μας απαντήσει κάποιος για πιο λόγο έγινε αυτό, που είναι πρωτάκουστο για γήπεδο της ΕΠΣ και πολύ περισσότερο σε ένα γήπεδο που δεν έχουν καταγραφεί ποτέ επεισόδια σε βάρος οποιουδήποτε. Τι φοβήθηκε ο κύριος αυτός; Μήπως την αντίδρασή μας στις αποφάσεις του που ήταν προαποφασισμένο να είναι κατά της ομάδας μας;

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Γαλατάδων αντιλαμβάνεται πως η ομάδας είναι ανεπιθύμητη στην Α1, αλλά είναι αποφασισμένη να μην τα παρατήσει κάνοντας την χάρη σε όποιους στρέφονται εναντίο την. Το μόνο που ζητάμε είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι και οι διατάξεις των κανονισμών που διέπουν το ποδόσφαιρο για όλες τις ομάδες, ανεξάρτητα με την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται.

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Ουγγρίνης Χρήστος

Ο γεν. γραμματέας
Αντωνίου Χαράλαμπος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου