Thursday, 25 April, 2024

Δόξα Π. Μυλοτόπου – ΑΕΚ Καρυώτισσας 2-0

Δόξα Π. Μυλοτόπου – ΑΕΚ Καρυώτισσας 2-0

Σε έναν κρίσιμο αγώνα για την μετέπειτα πορεία τους, ο Π. Μυλότοπος νίκησε εντός έδρας την Καρυώτισσα με 2-0. Οι γηπεδούχοι  στοχεύουν στην άνοδο και οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι νικητές έχοντας μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα πήραν το τρίποντο, ενώ η ομάδα της Καρυώτισσας άφησε άριστες εντυπώσεις στους θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ:
Στο 12΄ και στην πρώτη καλή επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων ο προωθημένος Δημήτρης Τάντης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 31΄ δυνατό του Τσαβαλάκογλου έφυγε πάνω από το δοκάρι.
Στο 43΄ ο Καρράς πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ.
Στο 73΄ οι Κοτσανίδης και Γεωργιάδης συνδυάστηκαν άψογα στην αντίπαλη περιοχή με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ.
Στο 81΄ ο έμπειρος Σταμανίκης απέφυγε δύο αμυντικούς και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0 αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο κάθετο δοκάρι. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μιχαηλίδη, Κορνισορλή και Κύρρου.

Δόξα Π. Μυλοτόπου: Διαμαντίδης, Σαββίδης Δ., Θέμελης (82΄ Βελισκάκης Δ.), Τάντης, Τσίκος, Τσαβαλάκογλου, Σταμανίκης, Καρράς (69΄ Σαββίδης Α.), Ιωαννίδης, Σιδέρης, Βελισκάκης Χ. (65΄ Αναστασιάδης).

ΑΕΚ Καρυώτισσας: Ιωακειμίδης, Τσαλικίδης, Γκιουζελάκης, Συρόπουλος, Τσαντάλης, Σιδηρόπουλος, Στάρχος (81΄ Σταύρου), Μερτζάνης, Κοτσανίδης, Γεωργιάδης (75΄ Ισλάκογλου), Μιχαηλίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου