Saturday, 20 April, 2024

Δημήτρης Τομπάζης: «Τα ντέρμπι δεν κρίνουν το πρωτάθλημα»

Δημήτρης Τομπάζης: «Τα ντέρμπι δεν κρίνουν το πρωτάθλημα»

Την άποψη πως τα υπόλοιπα παιχνίδια και όχι τα ντέρμπι θα είναι αυτά που θα κρίνουν το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Δημήτρης Τομπάζης. Επίσης ο προπονητής του Ηρακλή Άσπρου στάθηκε στη φάση του Ελευθεριάδη τη στιγμή που το σκορ ήταν στο 0-0 και αρνήθηκε να σχολιάσει την φάση του 1-0 από τον Απόλλωνα.

Για το παιχνίδι και την εξέλιξή του: «Χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν δεν είναι αυτά που θα κρίνουν στο τέλος το πρωτάθλημα. Λόγω προβλημάτων υγείας δεν ήταν δυνατό να αγωνιστούμε με μία ενδεκάδα που θα έχει παραπάνω δυνάμεις και πάθος. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εάν καταφέρναμε να σκοράρουμε στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ελευθεριάδη που σημάδεψε το δοκάρι, το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό, αφού το ψυχολογικό άγχος θα βάραινε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Απόλλωνα. Με την εικόνα των δύο ομάδων ιδίως στο δεύτερο μέρος, πιστεύω πως η νίκη της Κρύας Βρύσης ήταν δίκαιη».

Για την φάση του πρώτου γκολ: «Δεν θέλω να σχολιάσω αν ήταν δύο ή τρία μέτρα οφσάιντ στο πρώτο γκολ όπως μαρτύρησαν οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο γήπεδο. Αυτό το ξέρει καλύτερα απ’ όλους η βοηθός. Επίσης δεν θέλω να σχολιάσω και καμία άλλη απόφαση του διαιτητή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας και αυτή η ήττα πρέπει να μας γιγαντώσει. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά στη συνέχεια για να έχουμε περισσότερα βαθμολογικά οφέλη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου