Thursday, 18 April, 2024

Εδεσσαϊκός: Γενική Συνέλευση και νέο ΔΣ 

Παρουσία 50 και πλέον μελών, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 4 Ιουνίου 2018, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ομάδας του Εδεσσαϊκού

στο πολιτιστικό κέντρο.Μέσα σε άριστο κλίμα ενότητας από τα ενεργά μέλη του συλλόγου, η υπάρχουσα διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή πήρε εκ νέου το χρίσμα για να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Ο πρόεδρός του Εδεσσαϊκού αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την προσφορά τους, τοποθετήθηκε κάνοντας μια αναφορά στα πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία της ομάδας Αντώνη Ρυσάφη όπου ψηφίστηκε ομόφωνα. Παρόντες στη Γενική Συνέλευση και ο Δήμαρχος της πόλης Τάκης Γιάννου ο οποίος πλέον από φέτος θα βρίσκεται και στο διοικητικό συμβούλιο ως βασικό και ενεργό μέλος όσο και ο επίτιμος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Κωστής Σταυρόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης υπήρχαν τοποθετήσεις από τα μέλη του συλλόγου και ψηφίστηκε ομόφωνα η συνδρομή των μελών καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τα μέλη να ψηφίζουν ομόφωνα εκ νέου το σχήμα του Πέτρου Πασσαλή.


Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα:
Τακτικά μέλη
Πέτρος Πασσαλής
Αντώνης Ρυσάφης
Πελοπίδας Παπαγεωργίου
Γιάννης Τρυφωνιδης
Νίκος Κανάνης
Λάζαρος Νησιάγκας
Γιάννης Αλεβίζος
Γιώργος Μυλωνάς
Σάκης Πατετσίνης
Στάθης Ουλεμάνης
Τάκης Γιάννου
Αναπληρωματικοί
Κώστας Μαλουμίδης
Λευτέρης Κούτας
Δημήτρης Πετρόπουλος
Κυριάκος Κύρτσος
Κωστής Ξενάκης
Υπεύθυνοι ποδοσφαιρικού τμήματος
Χρήστος Πόζαρλής
Γιώργος Τζούρτζος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου